Timmerwerk

Timmerwerk

Heeft u een klus liggen waar timmerwerk voor nodig is? Maar lukt het u zelf niet om dit af te ronden? Schakel dan het professionele schilder- en klussenbedrijf Peter Helling in! Wanneer u het timmerwerk laat uitvoeren door een bedrijf met ruime expertise in zowel schilderen als verbouwen levert dit het beste resultaat op! Peter Helling is een bedrijf dat al ruim 35 jaar ervaring heeft opgedaan in verschillende werkzaamheden, materialen, bevestigingen en ook afwerkingen. Hierdoor zorgen wij altijd voor de best mogelijke combinatie van timmer- en schilderwerk. Voor meer informatie over ons timmerbedrijf neem direct contact op via het contactformulier.

Verschillende klussen bij ons timmerbedrijf

Wij zijn dé partner voor al uw grote en kleine verbouwingen. Omdat u bij ons ook terecht kunt voor schilderwerk en installatie klussen, heeft u altijd te maken met één aanspreekpunt. Is uw vloer toe aan vernieuwing of mag een deur binnen uw huis wel eens een nieuwe look krijgen? Neem dan direct contact met ons op! Daarnaast staan wij ook graag voor u klaar met de volgende timmerklussen:

  • Het leggen van een vloer in bijvoorbeeld laminaat;
  • Het vervangen van een dak, daklijsten, overstekken en windveren;
  • Het plaatsen, repareren of vervangen van een deur, ramen en kozijnen;
  • Het stellen van kozijnen en profielen.

Interesse in timmerwerk van Peter Helling? Neem contact op!

Heeft u interesse in het laten uitvoeren van timmerklussen door Peter Helling? Neem hier contact met ons op! Wij voorzien u graag van meer informatie en vakkundig advies. Ook stellen wij vrijblijvend een offerte voor u op.

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!