Schilderen

Bent u op zoek naar binnen- en buitenschilderwerk van topkwaliteit? Bij schilder Peter Helling kunt u rekenen op gedegen vakwerk en betrouwbaar advies. Wij zijn werkzaam voor particulieren en bedrijven. Uw woning of bedrijfspand staat er vlot weer stralend bij! Wij bieden een totaalservice, bestaande uit professioneel schilderwerkspuitwerk, behangen en andere wandafwerkingen. En wilt u graag een meerjarig onderhoudsplan voor schilderwerk? Dan kunt u bij ons bijvoorbeeld een schilderabonnement afsluiten.

Vakmanschap, goede service en een schappelijke prijs zijn onze kernwaarden. Als allround schildersbedrijf staan wij voor u klaar!

Soorten schilderwerk

U kunt schildersbedrijf Peter Helling inschakelen voor grote en kleine schilderklussen. Een greep uit onze schilderdiensten:

  • Binnenschilderwerk: muren, kozijnen, plafonds en de trap schilderen. Door dit goed te laten onderhouden, blijft het hout van goede kwaliteit en wordt de levensduur van uw materiaal aanzienlijk verlengd;
  • Buitenschilderwerk: kozijnen, deuren, gevelbetimmering, schuttingen en muren. Goed onderhouden schilderwerk beschermt uw pand tegen het wisselvallige weer en daarnaast zal de levensduur verlengd worden;
  • Spuitwerk: muren, plafonds en zelfs vloeren kunnen wij voor u spuiten. Dit zorgt voor een strak, maar ook duurzaam resultaat;
  • Wandafwerkingen: plaatsen van glas, behangen, aanbrengen van sierpleister of zelfs een muurschildering laten maken. Op deze manier zorgt u voor een persoonlijke touch aan de ruimte.

Bij alle diensten die wij leveren staat kwaliteit voorop. Wij werken dan ook met de beste materialen. Al onze werkzaamheden worden uiteraard uitgevoerd door ervaren schilders. Daarnaast werken wij met duurzame en milieuvriendelijke materialen.

Schilderabonnementen

Bij Peter Helling heeft u ook de mogelijkheid om een schilderabonnement op maat af te sluiten. Een schilderabonnement is een meerjarig onderhoudsplan voor schilderwerk aan woningen of bedrijfspanden. Samen met u bepalen wij de schilderwerkzaamheden die wij voor u moeten uitvoeren. Deze werkzaamheden verpakken wij in een abonnement, waarvoor u maandelijks een bedrag betaalt. Op deze manier hoeft u bovendien zelf niet meer om te kijken naar schilderwerk. Peter Helling regelt de rest!

Meer informatie over schilderwerk

Bent u op zoek naar een professionele binnen- en buitenschilder en bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij schilder Peter Helling? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van meer informatie betreffende schilderen en stellen vrijblijvend een offerte voor u op. Peter Helling schiet u graag te hulp!

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!