Timmerwerk i.c.m. schilderwerk

Wanneer timmerwerk wordt uitgevoerd in combinatie met de expertise van een schilder, dan levert dat een hoop voordeel en het beste resultaat op. Peter Helling is een partij die veel ervaring heeft opgedaan met verschillende werkzaamheden, materialen, bevestigingen en ook afwerkingen. Bovendien houden wij onze kennis van de beschikbare producten voortdurend op peil. Op deze manier zorgen wij voor de best mogelijke combinatie van timmer- en schilderwerk.

Enkele voorbeelden van ons timmerwerk:

Bij Peter Helling bestaat timmerwerk uit verschillende klussen. U kunt bij ons timmerwerk denken aan:

  • Het leveren, vervangen of repareren van deuren, ramen en kozijnen
  • Het stellen van kozijnen en profielen
  • Vervangen van daken, daklijsten, overstekken en windveren
  • Gevelbekleding
  • Leggen van vloeren

Interieurbetimmeringen

Naast bovengenoemde timmerwerken is Peter Helling ook gespecialiseerd in interieurbetimmeringen. Deze betimmeringen kunnen wij bovendien op maat leveren. U kunt hierbij denken aan het timmeren van:

  • Kasten (kledingkasten, inloopkasten, schuifkastenwanden)
  • Radiatorombouwen en vensterbanken (ook zitjes)
  • Verlaagde plafonds of plafondbetimmeringen
  • Raamluiken, hekjes en leuningen en trappen

Schilderen

De timmerwerken die Peter Helling kan realiseren, kunnen nog worden afgewerkt door ze te schilderen. Peter Helling is een vakkundig en kwalitatief hoogwaardig schildersbedrijf. Door onze timmerwerken te voorzien van een laag verf, zullen deze er nog mooier uitzien en gaan ze tevens langer mee. Door uw timmerwerk te combineren met schilderwerk, wordt het mooiste resultaat behaald.

Interesse in timmer- en schilderwerk?

Heeft u interesse in het timmerwerk van Peter Helling en wilt u dit graag laten afwerken met ons schilderwerk? Neem dan gerust eens contact met ons op om een afspraak te maken. U kunt ons uiteraard ook bellen op 06-53124104. Wij komen dan graag bij u langs voor een oriënterend gesprek, waarbij wij kijken wat uw wensen zijn en wat er allemaal mogelijk is. Aan de hand van dit gesprek gaan wij graag voor u aan de slag. Peter Helling staat voor u klaar!

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!