Schilderabonnementen

Bij Peter Helling heeft u de mogelijkheid om een schilderabonnement op maat af te sluiten. Een schilderabonnement is een meerjarig onderhoudsplan voor schilderwerk aan woningen of bedrijfspanden. Samen met u bepalen wij de schilderwerkzaamheden die wij voor u moeten uitvoeren. Deze werkzaamheden verpakken wij in een abonnement, waarvoor u maandelijks een bedrag betaalt. Binnen dit abonnement komen wij op vaste momenten langs om werkzaamheden uit te voeren. Afhankelijk van uw wensen komen wij om de zoveel jaar, jaarlijks of regelmatiger bij u langs. Met een schilderabonnement van Peter Helling hoeft u zelf nergens meer aan te denken, wij regelen de rest!

Een meerjarig onderhoudsplan voor een vast maandbedrag

Eigenlijk is een schilderabonnement een meerjarig onderhoudsplan voor een vastmaandbedrag, dat als doel heeft uw woning of bedrijfspand er zo fraai mogelijk uit te laten zien. Om de hoogst mogelijke kwaliteit te waarborgen, maakt Peter Helling gebruik van de beste schilders en materialen. Onderdeel van het onderhoudsplan is het herschilderen van uw pand, na een aantal jaar. Hierdoor wordt uw pand nogmaals onder handen genomen en wordt u langdurig ontzorgd.

Voordelen van een schilderabonnement

Een schilderabonnement bij Peter Helling heeft meerdere voordelen:

  • Allereerst weet u met een abonnement precies wat u te wachten staat en krijgt u niet te maken met onaangename verrassingen;
  • Ten tweede heeft u bij Peter Helling één aanspreekpunt, wat voor overzicht en duidelijkheid zorgt;
  • Het derde en grootste voordeel van een schilderabonnement bij Peter Helling is dat u gegarandeerd bent van kwaliteit, terwijl u bezuinigt op onderhoud. Het schilderwerk van Peter Helling is namelijk van zodanig hoge kwaliteit, dat dit u een kostenbesparing op lange termijn oplevert (zie ook onze casus). Waar andere bedrijven uw pand elke 3 tot 4 jaar ‘even’ komen schilderen, ontzorgt Peter Helling u op de lange termijn!

Overig schilderwerk

Naast onderhoudsschilderwerk kunt u bij Peter Helling ook terecht voor binnen– en buitenschilderwerkglas zettenspuitwerk en wandafwerking. Peter Helling is een Erkend Betere Schilder, wat betekent dat wij gediplomeerde vakschilders zijn die kwaliteit van zichzelf eisen en u garantie en zekerheid bieden. Voor professioneel schilderwerk zit u dus goed bij Peter Helling.

Meer informatie over schilderabonnementen

Bent u op zoek naar een professionele onderhoudsschilder die uw pand er weer stralend uit laat zien en u op de lange termijn kan ontzorgen? Neem dan contact op met Peter Helling om de mogelijkheden te bespreken. Wij voorzien u graag van meer informatie en stellen graag, in overleg met u, een meerjarig onderhoudsplan voor u op. Stuur een email naar info@peterhelling.nl of bel met 06 531 241 04.

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

“De Ergernis van slechte kwaliteit duurt voort als de vreugde van de lage prijs al lang vergeten is.”

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!