Wanneer u op zoek bent naar een schildersbedrijf dat topkwaliteit levert is Peter Helling uw ideale partner. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Met onze jarenlange ervaring is geen klus ons te lastig. Sterker nog, we staan graag voor u klaar. Met ons schilderwerk zorgen we ervoor dat uw woning of bedrijfspand er weer als nieuw uit komt te zien. Bovendien luisteren we altijd goed naar uw wensen en adviseren we daar waar nodig. De klant staat bij ons altijd op de eerste plaats en wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent.

Naast regulier binnen- en buitenschilderwerk hebben wij een aantal specialiteiten waar we u graag meer over vertellen. Heeft u interesse in onze diensten? Bekijk dan direct onderstaande video voor een sfeerimpressie en neem direct contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden!

Onze specialiteiten

U kunt schildersbedrijf Peter Helling inschakelen voor grote en kleine schilderklussen. Echter, hebben we ook een aantal specialisaties. Deze specialisaties gaan verder dan regulier schilderwerk en geven het uiterlijk van uw woning of bedrijfspand een echte boost. Hieronder leest u wat onze specialiteiten precies inhouden:

Sier- en wandlijsten: Sier- en wandlijsten zijn er in vele soorten en kleuren, en zowel gespoten als gestuukt. Het mooi verwerken van dit soort lijsten kunt u het beste laten uitvoeren door een professional. Wij maken uw wand eerst schilderklaar, oftewel vlak en glad, om vervolgens tot een prachtig eindresultaat te komen.

Plinten: Het schilderen van plinten is een klus die vaak over het hoofd wordt gezien. Dit maakt het echter niet minder belangrijk. Het schilderen van uw plinten heeft als grootste voordeel dat ze nog beter bij uw interieur passen, omdat de kleuren perfect op elkaar afgestemd kunnen worden. Tevens zijn onze Orac Decor plinten waterbestendig zoals u ziet in onderstaande video.

Deurposten: Bij het verven van deuren en kozijnen binnen in je huis komt veel kijken. Naast de kleur is ook de verfsoort erg belangrijk. Gaat u voor lak of bijvoorbeeld mat. Iedere soort heeft zijn eigen voor en nadelen als het gaat om onderhoud. Wij adviseren u hier natuurlijk graag over.

Heeft u interesse in een van onze specialiteiten? Neem dan direct contact op voor een afspraak of een vrijblijvende offerte!

Schilderabonnement

Wanneer u schilderwerk heeft laten uitvoeren wilt u natuurlijk ook dat dit goed wordt onderhouden. Een schilderabonnement van Peter Helling is hiervoor de ideale oplossing. Met een schilderabonnement is een meerjarig onderhoudsplan waar u maandelijks een bedrag voor betaalt. Op deze manier blijft uw schilderwerk in topconditie en bent u goedkoper uit dan wanneer u een grote schilderklus in een keer wilt laten uitvoeren. Onze ervaren medewerkers werken met de beste materialen en nemen uw schilderwerk graag onder handen.

Meer informatie? Neem contact op!

Bent u op zoek naar een professioneel schildersbedrijf in de regio van Alphen aan de Rijn. Neem dan contact op met Peter Helling! Wij komen graag bij u langs om de huidige situatie te inventariseren. In overleg kunnen wij dan een plan van aanpak maken om vervolgens aan de slag te gaan.

Ook voor vragen of meer informatie of vragen kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk te woord staan!

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!