TV-klussen

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar en ervaren klusbedrijf voor diverse klussen in en om uw huis, dan bent u bij Peter Helling aan het juiste adres. Peter Helling is een VLOK-erkend klusbedrijf dat al jarenlang meewerkt aan het populaire TV-programma De Grote Tuinverbouwing op SBS6. Hier laat hij samen met Djamila zien hoe hij prachtige interieurs kan realiseren met zijn vakmanschap. Peter Helling kan u helpen met allerlei soorten klussen, van klein tot groot. Denk bijvoorbeeld aan:

– Het ophangen van een lamp of schilderij

– Schilderwerk, behangen of stukwerk

– Timmerwerk of elektra

– Het leggen van een laminaatvloer of het plaatsen van een badkamermeubel

– Installeren van kastenwanden, keukens, deuren en ramen

Peter Helling heeft kennis en ervaring met veel verschillende klussen en kan u dus altijd een passende oplossing bieden. Hij werkt netjes, snel en voor een eerlijke prijs. Bovendien krijgt u garantie op zijn werk en hoeft u geen voorrijkosten te betalen. U kunt dus met een gerust hart uw complete woning door Peter Helling laten schilder, verbouwen of renoveren.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met Peter Helling via zijn info@peterhelling.nl  of bel hem op 06 531 241 04 Hij staat graag voor u klaar om uw wensen te bespreken en uw droomhuis te realiseren.

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!