Spuitwerk

Heeft u er weleens aan gedacht om uw muren, deuren, plafonds, meubels of zelfs uw keuken te laten spuiten? In dat geval bent u bij Peter Helling op de juiste plek. Peter Helling is een erkend Betere Schilder met meer dan 35 jaar ervaring in het vak. Ons spuitwerk staat dan ook bekend om het strakke eindresultaat.

Mogelijkheden met spuitwerk

Met gespoten lak en muurverf kunt u alle kanten op. Naast muren, deuren en plafonds, kunnen wij ook meubels en complete keukens overspuiten. Hiervoor gebruiken wij hoogwaardige lakken, die tegen regelmatig gebruik opgewassen zijn en niet verkleuren. Zo kunnen we zelfs uw vloer een duurzame afwerking geven! U heeft met spuitwerk dus verschillende mogelijkheden, die Peter Helling graag voor u uitvoert.

Eigen meubelspuiterij

Spuiten biedt niet alleen een oplossing voor grote oppervlakken, maar ook voor kleinere voorwerpen. Zo heeft Peter Helling een eigen meubelspuiterij, die van alle faciliteiten is voorzien om uw meubels op professionele wijze over te spuiten. Geef ons bijvoorbeeld meubelstukken die niet bij elkaar passen. Wanneer wij deze in dezelfde kleur spuiten, creëert u een verrassend en mooi geheel. Ook versleten meubilair is ideaal om over te laten spuiten. Na een spuitbeurt zien deze meubels er weer uit als nieuw!

Overgespoten dressoir voor en na spuitwerk

Complete service

Wanneer u Peter Helling inschakelt voor spuitwerk in uw woning of bedrijfspand, dan vergt dit wat meer voorbereidingstijd dan bij schilderwerk. Daartegenover staat wel dat spuitwerk sneller klaar is dan schilderwerk. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u zich niet hoeft te bekommeren om het ontruimen van kamers, het afplakken en het voorbewerken van materialen. Wij voeren deze klussen voor u uit, zodat u er zelf geen omkijken naar heeft. Vanzelfsprekend laten wij alles, nadat het spuitwerk af is, weer netjes achter. Kortom, Bij Peter Helling bent u gegarandeerd van complete service.

Interesse in spuitwerk?

Peter Helling spuit zowel op locatie of in onze eigen meubelspuiterij. Heeft u interesse in ons spuitwerk? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dan bespreken wij uw wensen en kunnen wij u voorzien van eerlijk en deskundig advies. Wij hebben voor al uw spuitwerk een passende oplossing! Stuur een email naar info@peterhelling.nl of bel met 06 531 241 04.

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!