Keuken renoveren

Is uw huidige keuken aan vervanging toe? Dan kunt u natuurlijk een hele nieuwe laten plaatsen, maar u kunt er ook voor kiezen om uw keuken te laten renoveren. In het geval van keukenrenovatie is het ten zeerste aan te raden om met een echte vakman in zee te gaan. Peter Helling is een allround professional met meer dan 40 jaar ervaring in Alphen aan den Rijn en omstreken. Wij zorgen voor een uitstekend geïnstalleerde en mooi afgewerkte keuken. Daarbij hechten wij belang aan open en transparante communicatie, zodat u tijdens de verbouwing één duidelijk aanspreekpunt heeft. En omdat wij het hele renovatieproject voor u kunnen uitvoeren, blijven de kosten overzichtelijk en zo laag mogelijk.

Keukenrenovatie is een klus die vakkundig uitgevoerd dient te worden, zodat u nog jaren plezier heeft van uw ‘nieuwe’ keuken. Naast timmerwerk moet u er bijvoorbeeld ook rekening mee houden dat er vaak wanden moeten worden afgewerkt, tegels moeten worden geplaatst, leiding moeten worden verlegd en apparatuur moet worden geïnstalleerd. Wij helpen u graag met deze klussen en nemen graag het gehele project voor onze rekening, van het aanleggen van de elektra tot het eventuele spuitwerk. Vervolgens leveren wij uw keuken geheel gebruiksklaar op.

Kosten keuken renoveren

De kosten voor het renoveren van uw keuken hangen af van verschillende factoren, zoals de benodigde tijd en gebruikte materialen. Wij werken in ieder geval tegen zeer scherpe tarieven. Omdat we het hele renovatietraject op ons nemen, kunnen de kosten laag worden gehouden en heeft u altijd duidelijk inzicht in de voortgang van de renovatie. Dit zorgt ervoor dat u precies weet waar u aan toe bent en geen nare verrassingen krijgt achteraf. Wilt u weten wat het zou kosten wanneer wij uw keuken renoveren? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan.

Overige bouw- en renovatiewerkzaamheden

Peter Helling is dé partner voor al uw grote en kleine verbouwingen en renovaties. Van sloop tot afwerking: wij verzorgen het gehele traject op vakkundige wijze. Zo bespaart u tijd én geld en bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat. Van het verbouwen van uw badkamer of keuken tot het verbouwen van uw gehele woning, wij staan altijd voor u klaar. Ook voor schilderwerk of installatieklussen kunt u bij ons terecht. Zo heeft u één aanspreekpunt voor al uw werkzaamheden.

Wanneer u voor Peter Helling kiest, dan kiest u voor:

  • Vakkundigheid en professionaliteit
  • Ruim 40 jaar ervaring
  • Schilderen, verbouwen én installeren
  • Uitgebreide garantie

Meer informatie over keukenrenovatie

Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf die uw keuken op vakkundige wijze kan renoveren? Neem dan gerust contact op met Peter Helling. Wij voorzien u graag van meer informatie en goed advies en stellen vrijblijvend een offerte voor u op. Peter Helling is u graag van dienst! Stuur een email naar info@peterhelling.nl of bel met 06 531 241 04.

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!