Verbouwen en renoveren

Is het tijd voor een verbouwing of voor renovatiewerkzaamheden? Zowel voor kleine als voor grote verbouwingen en renovaties kunt u bij Peter Helling terecht. Wanneer u ervoor kiest om gebruik te maken van onze diensten, dan hebben wij inzicht in het gehele traject, dus van het sloopwerk tot aan de afwerking. Tijdens de voorbereidingen houden wij al rekening met wat er aan het eind van de opdracht nog moet gebeuren. Op deze manier bent u verzekerd van het best mogelijke resultaat.

Grote verbouwingen of renovaties

Moet er een compleet bedrijfspand worden verbouwd of moet uw badkamer worden verplaatst? Of wilt u uw huis uitbreiden door een dakkapel te laten plaatsen? Bij elke situatie adviseert Peter Helling u van tevoren over de beste aanpak. U heeft bij ons één aanspreekpunt gedurende het gehele project. Op deze manier zijn de kosten direct overzichtelijk én zo laag mogelijk en is het contact persoonlijk. U komt achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan, omdat wij duidelijk met u communiceren.

Kleine verbouwingen of renovaties

Staat er een kleinere verbouw- of renovatieklus op de planning, maar ziet u er tegenop om dit zelf te doen? Ook kleine klussen nemen wij graag van u over. Of het nu gaat om het verplaatsen van een deur of het maken van een inloopkast: onze specialisten voeren deze klussen in een handomdraai uit. Daarnaast kunnen wij ook nog voor een nette afwerking zorgen. Hierbij kunt u denken aan strak schilder– en spuitwerk, maar ook aan prachtige wandafwerking.

Alles in één bij Peter Helling

Wanneer u voor Peter Helling kiest, dan kiest u voor een verbouwing of renovatie die snel en soepel verloopt. Wij zijn ook dé partij als het om installaties gaat. Na een verbouwing of renovatie, installeren wij keukens, badkamers en toiletten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Peter Helling? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt uiteraard ook vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw complete verbouwing of renovatie. Bij Peter Helling staan wij voor u klaar!
Stuur een email naar info@peterhelling.nl of bel met 06 531 241 04.

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!