Keuken laten plaatsen

Wilt u een nieuwe keuken laten plaatsen of uw bestaande keuken laten renoveren? Dan bent u bij Peter Helling aan het juiste adres. Met ruim 35 jaar ervaring zorgen wij voor een uitstekend geïnstalleerde en mooi afgewerkte keuken.

Bouw- en renovatiewerkzaamheden

Peter Helling is dé partner voor al uw grote en kleine verbouwingen en renovaties. Van sloop tot afwerking: wij verzorgen het gehele traject op vakkundige wijze. Zo bespaart u tijd en geld en bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat. Van het verbouwen van uw badkamer of keuken tot het verbouwen van uw gehele woning, wij staan altijd voor u klaar. Ook voor schilderwerk of installatieklussen kunt u bij ons terecht. Hierdoor heeft u één aanspreekpunt voor al uw werkzaamheden. Peter Helling staat bekend om:

  • Vakkundigheid en professionaliteit
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Schilderen, verbouwen en installeren
  • Uitgebreide garantie

Keuken laten plaatsen

Een nieuwe keuken laten plaatsen of uw bestaande keuken laten renoveren is niet zomaar een klus. Het valt daarom aan te raden om in zee te gaan met een allround professional. U moet er bijvoorbeeld rekening mee houden dat er, naast timmerwerk, vaak ook nog wanden moeten worden afgewerkt, tegels moeten worden geplaatst, leidingen moeten worden verlegd en apparatuur moet worden geïnstalleerd. Peter Helling helpt u met al deze onderdelen van de keukeninstallatie. Hierbij nemen wij graag het gehele project voor onze rekening, van het aanleggen van de elektra tot aan het eventuele spuitwerk. Hierdoor leveren wij uw keuken geheel gebruiksklaar op!

Wilt u een keuken laten plaatsen? Peter Helling staat voor u klaar!

Wilt u uw keuken door ons laten plaatsen of heeft u nog vragen over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Ook uw aanvraag voor een geheel vrijblijvende offerte zien we graag tegemoet. U kunt ons ook bereiken door te bellen naar 06 531 241 04. Wij helpen u dan graag verder!

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!