Glas

Is er een raam in uw woning of pand gesneuveld, of zijn er ramen aan vervanging toe? Dan is het tijd om er nieuw glas in te zetten. Glas zetten vraagt echter wel om professionele kennis en behandeling van glas. Gelukkig bent u bij Peter Helling aan het juiste adres als het om glas zetten gaat. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring in kluswerken, waaronder het zetten van glas.

Verschillende soorten glas zetten

Glas kan zowel een praktische als decoratieve functie hebben. Onder de praktische functies van glas behoren warmte- en geluidsisolatie en veiligheid. Naast praktisch kan glas ook decoratief zijn, of het kan een combinatie van praktisch en decoratief zijn. Bij Peter Helling weten we alles over de verschillende functies van glas en we geven u hierover dan ook graag advies.

Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen aan de volgende soorten glas:

  • Enkelglas;
  • Glas met een patroon (figuur glas);
  • Draadglas;
  • Isolatieglas met verschillende dikten, uitvoeringen en in combinatie met gelaagd glas, gehard glas, geluid of warmte isoleren glas, zonwerend glas, licht reflecterend glas, kogelwerend glas, brandwerend glas, verwarmd glas, doorval beveiligd glas, gefigureerd glas, glas in lood, glas ingestraald met een tekst of logo, spiegels, glazen deuren en/of ramen, kunststoframen en glas met ventilatieroosters.

Ook voor glas dat als materiaal dient voor meubels, scheidingswanden, vloeren en trappen kunt u bij ons terecht.

Onze werkwijze

Glas zetten is een precisiewerk en kunt u daarom het beste overlaten aan professionals zoals Peter Helling. Wij werken volgens de laatste normen van glasfabrikanten, verzekeringsmaatschappijen en brancheorganisaties. Daarbij geven wij u graag advies over de verschillende soorten glas en de mogelijkheden die er zijn. Daarna zorgen wij ervoor dat uw glas op vakkundige wijze wordt gezet.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een professionele glaszetter in Alphen aan den Rijn en omgeving en bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Peter Helling? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van meer informatie betreffende glas zetten. Daarnaast kunt u ook voor schilderwerk en timmerwerk bij Peter Helling terecht. Wij zijn u graag van dienst! Stuur een email naar info@peterhelling.nl of bel met 06 531 241 04.

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!