Verbouwen

Bent u op zoek naar een betrouwbare en vakkundige partner die de verbouwing van uw woning of bedrijfspand kan verzorgen? Peter Helling is dé partner als het om grote en kleine verbouwingen en renovaties gaat. Van de sloop tot aan de afwerking: wij verzorgen het gehele traject op vakkundige wijze. Op deze manier bespaart u tijd én geld, bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat en heeft u één aanspreekpunt tijdens de gehele verbouwing of renovatie.

Verbouwen op kwalitatieve wijze

Wanneer wij voor u aan de slag gaan, kunt u van ons hoogwaardige kwaliteit verwachten. Al onze medewerkers zijn gespecialiseerd en gediplomeerd in verschillende vormen van verbouwing. Of u nu op zoek bent naar een partner voor een grootschalig zakelijk project of een kleinschalige particuliere opdracht, wij staan in beide gevallen voor u klaar. Wij hebben jarenlange aantoonbare ervaring in het vak en kunnen dan ook met trots zeggen dat wij inmiddels een begrip zijn in de regio!

Keukenverbouwing

Naast het verbouwen en renoveren van woningen en bedrijfspanden is Peter Helling ook in te schakelen voor keukenverbouwingen. Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe keuken, dan is een verbouwing van uw huidige keuken wellicht een voordelige optie. In veel gevallen kunt u namelijk een groot gedeelte van uw keuken hergebruiken. Doordat u slechts een klein deel van uw keuken laat verbouwen, heeft u op voordelige wijze een compleet nieuwe keuken. Peter Helling verzorgt zowel kleine als grootschalige keukenverbouwingen, zowel voor de particuliere als voor de zakelijke sector.

Badkamerverbouwing

Ook badkamers kunnen door middel van een verbouwing een volledig nieuwe look krijgen. Ook uitbouw kan hierbij een zeer goede optie te zijn. In veel gevallen zal u dan eerst de huidige badkamer volledig moeten slopen, alvorens u de uitbreiding in gang kan zetten. Door uw huidige badkamer te verbouwen kunt u een gedeelte van uw huidige badkamer behouden en eventueel de badkamer uitbreiden zonder hem vooraf helemaal te slopen. Dit kan een significant kostenverschil opleveren. Ook voor grote en kleine badkamerverbouwingen bent u bij Peter Helling aan het juiste adres!

Meer informatie over verbouwen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van verbouwen of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord met deskundig advies!

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!