Installatiewerk

Is het tijd voor een nieuwe keuken, badkamer of een nieuw toilet? Dan wilt u natuurlijk een gespecialiseerde partij inschakelen die alles voor u kan installeren. Peter Helling is zo’n partij. Wij zijn een VLOK-erkend klussenbedrijf en zijn onder andere gespecialiseerd in het installeren van keukens, badkamers en toiletten.

Belangrijk: een goede voorbereiding

U wilt zich helemaal thuis voelen in uw nieuwe omgeving en om dit te kunnen realiseren, is een goede voorbereiding essentieel. Wat zijn uw wensen en welke materialen spreken u aan? En hoe kunt u de beschikbare ruimte optimaal benutten én gemakkelijk schoonmaken? Dit zijn vragen die Peter Helling graag helpt beantwoorden. Wij staan u graag bij met eerlijk en gedegen advies. Daarnaast kunt u een kijkje komen nemen in onze ruime showroom. Op deze manier krijgt u een goed beeld van hoe uw keuken, badkamer of toilet eruit komt te zien. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Gas, water, elektra en tegelwerk

Bij verbouwingen is het niet alleen een kwestie van het installeren van onderdelen en apparatuur. Bijna altijd komt er ook gas-, water-, elektra- of tegelwerk aan te pas. Peter Helling is compleet uitgerust om ook deze klussen efficiënt en nauwkeurig uit te voeren. Een kraan vervangen, de badkamer betegelen of een cv-installatie plaatsen? Ook dit soort werkzaamheden pakt Peter Helling met beide handen aan. En doordat wij altijd een goed doordacht plan hebben liggen, zorgen wij er voor dat alle apparatuur goed bereikbaar is en kabels netjes weggewerkt worden.

Meer informatie over installatiewerk?

U kunt uw verbouwing of renovatie uiteraard ook combineren met ons installatie- en schilderwerk. Op deze manier heeft u meer overzicht en hoeft u maar met één partij te communiceren. Het is veel overzichtelijker wanneer u het gehele traject onderbrengt bij één bedrijf, Peter Helling. Neem gerust contact met ons op wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden. Wij staan u graag te woord met eerlijk en deskundig advies.
Stuur een email naar info@peterhelling.nl of bel met 06 531 241 04.

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!