Meesterschilder sinds 1977

Kwaliteit staat voorop als wij schilderen, verbouwen en installeren. Wij werken met de beste producten en de nieuwste technieken. Alles voor een eindresultaat waar u met plezier naar kijkt. Bovendien is ons vakwerk milieubewust en bijzonder duurzaam. Hierdoor kunt u onderhoud vaak wat langer uitstellen. Een slimme investering!

Totaalpakket

Doordat ons schilder- en klussenbedrijf zeer breed georiënteerd is, kunnen wij een totaalpakket aan diensten leveren. Ook grotere opdrachten kunt u helemaal bij ons onderbrengen. U heeft niet steeds een ander bedrijf over de vloer en wij houden overzicht over het gehele project. Waar mogelijk voeren we klussen uit in onze ruime werkplaats, zodat u er geen hinder van ondervindt.

Met trots bieden wij u zeven zekerheden:

  1. Kwaliteit: U kunt vertrouwen op gediplomeerd vakmanschap;
  2. Heldere afspraken: U weet waar u aan toe bent;
  3. Duidelijke communicatie: Zowel voor als tijdens de uitvoering;
  4. Grip op de kosten: U houdt uw uitgaven onder controle;
  5. Service: Uw klachten worden serieus genomen;
  6. Betrouwbaarheid: U doet zaken met een professioneel bedrijf;
  7. Garantie: U sluit grote risico’s uit (zie ook Garantie).

Werkgebied schilderen, verbouwen en installeren

Vanuit onze gunstige standplaats in Alphen aan den Rijn, bedienen wij een groot deel van de Randstad van schilderwerk, verbouwingen en installaties. Onder anderen: Bodegraven, Gouda, Reeuwijk, Nieuwkoop, Zoetermeer, Voorschoten, Hillegom, Waddinxveen, Zwammerdam en Woerden.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn!

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!