Garantie

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partij voor uw schilderwerk, verbouwing of installatieklussen, dan bent u vaak ook op zoek naar een stuk zekerheid. Om u deze zekerheid te geven, is Peter Helling aangesloten bij verschillende organisaties en brancheverenigingen. Daarnaast bieden wij garanties en een officieel garantiecertificaat. Zo weet u dat u te maken heeft met een betrouwbare en professionele partij. Peter Helling is aangesloten bij:

VLOK – branchevereniging voor klussenbedrijven

Klussenbedrijven die bij VLOK zijn aangesloten, hechten waarde aan vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service. U heeft met de VLOK-nakomingsgarantie extra zekerheid dat wij gemaakte afspraken nakomen. Er geldt een basisgarantie van één jaar, waarin wij gebreken kosteloos verhelpen (tenzij het gebrek geen gevolg is van het geleverde werk). Dit geldt niet alleen voor de kwaliteit van het werk, maar ook voor de onderdelen die wij leveren. Voor meer informatie kunt u op www.vlok.nl kijken.

De Betere Schilder

Wij zijn Erkend Betere Schilders. Dat wil zeggen: gediplomeerde vakschilders die kwaliteit van zichzelf eisen en u garantie en zekerheid bieden. Wij staan onder voortdurende kwaliteitscontrole. Zo heeft u de zekerheid dat u zaken doet met een degelijke, vertrouwde vakschilder. Bovendien werken wij met een duidelijke offerte en goedgekeurde algemene leveringsvoorwaarden. Zo weet u dus altijd waar u aan toe bent. Voor meer informatie kunt u op www.betereschilder.nl kijken.

Garantiecertificaat van Peter Helling

Bij oplevering van schilderwerk ontvangt u een officieel garantiecertificaat. Zo staan wij garant voor uitstekende en hoogwaardige kwaliteit. De garantietermijn is afhankelijk van de gekozen verfsoort en het feit of het om binnen- of buitenschilderwerk gaat. In de regel krijgt u echter 4 jaar (aflopende) garantie op het buitenschilderwerk!

Garantie op badkamers

Twijfelt u nog over onze expertise? Dat is niet nodig!

Wij geven u namelijk 25 jaar garantie op de waterdichtheid van uw door ons geïnstalleerde of verbouwde badkamer. Als wij klaar zijn met uw badkamer weet u dus in ieder geval zeker dat het goed zit. Daarnaast bieden wij u minimaal 1 jaar garantie op de producten van de sanitaire inrichting. De garantietermijn kan zelfs langer zijn, afhankelijk van het gekozen product.

Wilt u meer weten over onze keurmerken, aangesloten brancheorganisaties of meer informatie over onze garanties? Stuur dan een email naar info@peterhelling.nl of bel met 06 531 241 04.

Zekerheid van tevredenheid, kwalitiet en garantie? Bekijk hier de klanttevredenheid van Peter Helling.

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!