Verbouwing rommelkamer naar badkamer

Nieuw badkamer

De voorbereiding

Rommelkamer

De oude rommelkamer kreeg een nieuwe functie en word omgetoverd tot een badkamer. In de tijd dat dit huis werd gebouwd had bijna niemand een badkamer op de bovenverdieping, maar tegenwoordig is dat een wens in ieder huis.

Door de schuine kanten is het een uitdaging om tot een goede indeling te komen. Samen met mijn klant hebben we een plan voor de meest optimale inrichting gemaakt, om tot een functionele badkamer te komen.

De werkzaamheden

Sloopkamer

De klus begint met het strippen van de hele ruimte en vervolgens het stap voor stap opbouwen. Hier moet u denken aan het aanleggen van de waterleiding voor toilet, wastafel en douche. Omdat er voorheen boven geen sanitair was, moet er ook een afvoer worden aangebracht. De cv-installatie moet worden uitgebreid voor aansluiting van de radiator en eventueel de douche. Nadat het dak is geïsoleerd kan er worden gestart met de opbouw van de nieuwe badkamer. Leidingen leggen, wanden plaatsen, vloeren leggen, tegelen, voegen, stuken, kitten en sanitair plaatsen/monteren. Met als uiteindelijk resultaat een prachtige badkamer.

Rommelkamer
Nieuw betegelde badkamer

Het resultaat

Voor dat we deze badkamer opleveren aan de klant halen we nog even een doekje over alles heen zodat de hele badkamer glimt. We laten een blije klant achter met deze verbouwing van rommelkamer naar badkamer.

Wilt u uw badkamer renoveren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Stuur een email naar info@peterhelling.nl of bel met 06 531 241 04.

Douche in nieuwe Badkamer
Nieuw badkamer

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!