Schildersbedrijf Peter Helling

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf van topkwaliteit? Bij schilder Peter Helling kunt u rekenen op gedegen vakwerk en betrouwbaar advies. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat uw woning of bedrijfspand er weer stralend bij staat! Dit doen wij door een totaalservice te bieden, bestaande uit zowel binnen– als buitenschilderwerk, glas zetten, spuitwerk en verschillende soorten wandafwerking. Wilt u een meerjarig onderhoudsplan voor schilderwerk? Ook dat kan! Sluit dan een schilderabonnement bij ons af. Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden!

Vakmanschap, goede service en een schappelijke prijs zijn onze kernwaarden. Als allround schildersbedrijf staan wij voor u klaar!

Soorten schilderwerk

U kunt schildersbedrijf Peter Helling inschakelen voor grote en kleine schilderklussen. Een greep uit onze schilderdiensten:

  • Binnenschilderwerk: muren, plafond, kozijnen en deur schilderen, trap verven, of uw volledige huis laten schilderen. Door dit regelmatig te doen blijft niet alleen het hout van goede kwaliteit, maar wordt ook de levensduur van uw materiaal aanzienlijk verlengd;
  • Buitenschilderwerk: kozijnen, deuren, buitenmuur, schuttingen of muren schilderen. Niet alleen binnen, maar ook buiten uw huis is regelmatig schilderen belangrijk. Goed onderhouden schilderwerk beschermt uw pand namelijk tegen het wisselvallige weer en daarnaast zal de levensduur verlengd worden;
  • Spuitwerk: naast het schilderen van muren, plafonds en vloeren kunnen wij deze ook voor u spuiten. Dit zorgt voor een strak, maar ook duurzaam resultaat;
  • Wandafwerkingen: het plaatsen van glas, behangen, aanbrengen van een sierpleister of zelfs een muurschildering laten maken zorgt voor een persoonlijke touch aan uw ruimte.

Bij alle diensten die wij leveren staat kwaliteit voorop. Wij werken dan ook met de beste materialen. Al onze werkzaamheden worden uiteraard uitgevoerd door ervaren schilders. Daarnaast werken wij met duurzame en milieuvriendelijke materialen.

Werkomgeving van ons schildersbedrijf

Peter Helling is gevestigd in Alphen aan den Rijn. Echter zijn wij werkzaam in de gehele omgeving van Alphen aan den Rijn. Zo kunt u bij ons onder andere vanuit Laren, Katwijk, Loosdrecht, Noordwijk, Vinkeveen, Wassenaar en Aalsmeer een schilder inhuren.

Meer informatie over ons schildersbedrijf?

Bent u op zoek naar een professionele binnen- en buitenschilder en bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij schilder Peter Helling? Neem dan gerust contact met ons op. Tevens kunt u een emails sturen naar info@peterhelling.nl of bel met 06 531 241 04. Wij voorzien u graag van meer informatie betreffende schilderen en stellen vrijblijvend een offerte voor u op. Peter Helling schiet u graag te hulp!

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!