Wandafwerking zoals stucwerk

Wandafwerking is bepalend voor de sfeer en uitstraling van uw huis. U wilt uiteraard dat uw woning er stralend uitziet en om dit te bereiken kunt u kiezen voor verschillende vormen van wandafwerking, waaronder stucwerk. Bij Peter Helling zijn de mogelijkheden voor wandafwerking eindeloos. Zo kunt u onder andere kiezen uit behang, muurschilderingen, glad stucwerk en sierpleisters. Op deze manier kunt u de wandafwerking kiezen die het beste bij uw woning past! Neem contact met ons op als u interesse heeft in bijvoorbeeld een stucadoor of behanger.

Behang

Wanneer u voor behang kiest, dan adviseren wij u graag bij de keuze van een passende behangsoort. Hierbij geven wij u advies over de meest geschikte materialen en over de dessins die het beste bij uw smaak passen. En als u zelf al een bepaald behang in gedachten heeft, dan kunnen wij hier uiteraard ook mee werken. Het uitbesteden van uw behangklus aan Peter Helling betekent dat u verzekerd bent van een egaal en strak eindresultaat. Wij hebben de benodigde vakkennis in huis om de ondergrond na te kijken en indien nodig te behandelen. Wij kunnen zelfs het eventuele oude behang verwijderen, op een efficiënte wijze en zonder schade. Naast traditionele ondergronden kunt u ook denken aan het behangen van andere ondergronden, zoals hout, steen, kunststof en zelfs glas. Ook in zulk behangwerk is Peter Helling gespecialiseerd.

Sierpleisters en wanddecoratie

Sierpleisters zijn er in vele soorten en kleuren, gespoten of gestuukt. Spachtelputz is een bekend voorbeeld, maar wij bieden ook bijzondere soorten aan. Denk hierbij aan fraai afgewerkt Italiaans stucwerk (Stucco) of Tadelakt, dat goed toepasbaar is in badkamers. Voor alle soorten wandafwerking geldt dat uw wand ‘schilderklaar’, dus vlak en glad, moet zijn.

Muurschilderingen

Om uw wanden of muren een persoonlijke en unieke uitstraling te geven, kunt u ervoor kiezen om een muurschildering te laten maken. Zo kan Peter Helling muurschilderingen van landschappen maken, voor een ruimtelijk effect, of prachtige decoraties maken voor in een baby- of kinderkamer. Op het gebied van muurschilderingen zijn de mogelijkheden nagenoeg eindeloos.

Kwaliteit bij Peter Helling

Wanneer u een professionele en kwalitatieve schilder zoekt, dan is Peter Helling de perfecte schilder. Wij zijn Erkend Betere Schilders, wat betekent dat wij gediplomeerde vakschilders zijn die kwalitatief hoogstaand schilderwerk leveren. Hiermee bieden wij u garantie en zekerheid. Door voor deze hoogwaardige kwaliteit te kiezen, gaat uw schilderwerk langer mee en kiest u automatisch voor een kostenbesparing op de lange termijn!

Meer informatie over wandafwerking

Bent u op zoek naar een professionele schilder die de wandafwerking in uw woning of pand kan verzorgen? Neem dan gerust contact op met Peter Helling. Wij voorzien u graag van meer informatie en stellen vrijblijvend een offerte voor u op. Peter Helling is u graag van dienst! Stuur een email naar info@peterhelling.nl of bel met 06 531 241 04.

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!