Rigoureuze badkamer verbouwing

Gerenoveerde badkamer

Deze badkamer is wel heel rigoureus verbouwd! Zie de overduidelijke verschillen. Let ook op de details. Een nieuw raam ingebouwd, het bad verplaatst en de muur in de hoek volledig aangepast.

De wens van de klant

De eigenaren van deze badkamer wilden graag een frisse en moderne uitstraling voor hun verouderde badkamer. Ze hadden een aantal wensen, zoals meer licht, meer ruimte en meer comfort. Ze besloten om een badkamer specialist in te schakelen voor het maken van hun ideale badkamer. Aan de hand van een tekening konden ze zien hoe hun nieuwe badkamer eruit zou zien en of alles zou passen.

Het proces naar een nieuwe badkamer

De specialist adviseerde om een aantal grote veranderingen door te voeren, zoals het plaatsen van een nieuw raam, het verplaatsen van het bad en het aanpassen van de muur in de hoek. Dit zou zorgen voor meer lichtinval, meer bewegingsruimte en een betere indeling. De eigenaren waren enthousiast en gingen akkoord met het plan.

De werkzaamheden badkamer verbouwing

Eerst werd de oude badkamer gesloopt en afgevoerd. Daarna werden de leidingen en afvoeren gecontroleerd en aangepast waar nodig. Vervolgens werd het nieuwe raam ingebouwd en werd de muur in de hoek verplaatst. Daarna werden de wanden en de vloer betegeld met witte en grijze tegels voor een strakke look. Tot slot werden het bad, de douche, de wastafel, het toilet en de kasten geplaatst en aangesloten.

Oude badkamer
Oude badkamer
Gerenoveerde badkamer
Verbouwde badkamer

Het resultaat

Voor dat we deze badkamer opleveren aan de klant halen we nog even een doekje over alles heen zodat de hele badkamer glimt. We laten een blije klant achter met deze rigoureus verbouwde badkamer.

Oude badkamer
Oude badkamer
Gerenoveerde badkamer
Verbouwde badkamer

Wilt u uw badkamer renoveren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Stuur een email naar info@peterhelling.nl of bel met 06 531 241 04.

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!