Advies

Zoekt u een geschikte, professionele partij die u kan voorzien van rapporten en advies op het gebied van schilderen? Of zoekt u een gespecialiseerde partij die onderhoudswerkzaamheden kan verrichten aan uw schilderwerk? In dat geval kunt u bij Peter Helling terecht. Wij stellen adviezen en rapporten op en verzorgen tevens onderhoudsbeurten op het gebied van schilderen. Door gebruik te maken van deze diensten bent u verzekerd van kwalitatief hoogstaand schilderwerk en uw schilderwerk gaat ook langer mee. Door voor de kwaliteit van Peter Helling te gaan, kiest u bovendien automatisch voor een kostenbesparing op de lange termijn!

Onderhoudsplanningen

Om uw woning of bedrijfspand in topconditie te houden, is het onvermijdelijk om regelmatig onderhoud te plegen. Door gebruik te maken van een onderhoudsplanning of onderhoudscontract heeft u geen omkijken meer naar onderhoudswerkzaamheden. Bovendien heeft u zo de mogelijkheid om de kosten voor het schilderwerk te spreiden. Gedurende 10 tot 12 jaar verzorgt Peter Helling het onderhoud in een abonnementsvorm naar keuze. Dit abonnement bestaat meestal uit:

  • Een nulbeurt: een grote onderhoudsbeurt in het eerste jaar (volledig schilderen, herstellen van kitvoegen, nemen van preventieve maatregelen)
  • Een tussenbeurt: een onderhoudsbeurt in het het 3e en/of 8e jaar (uitgebreide controle, herstel van gebreken waar nodig)
  • Een vervolgonderhoudsbeurt: een onderhoudsbeurt in het 5e jaar (volledig schilderen, herstellen van kitvoegen, nemen van preventieve maatregelen)
  • Verftechnische rapporten en advies

Naast onderhoudswerkzaamheden verzorgt Peter Helling ook verftechnische rapporten. Voordat wij deze rapporten opstellen, analyseren wij eerst het te schilderen object. Op basis van deze analyse volgt een advies, inclusief een omschrijving van de werkzaamheden, de benodigde materialen, tekeningen en maatvoeringen. Ook uw persoonlijke wensen worden hierin opgenomen.

Kleuradvies

Kleuren zijn bepalend voor sfeer en ruimtelijk effect. Warme kleuren, koele kleuren, felle kleuren: elke kleur heeft een eigen functie. Peter Helling adviseert u op professionele wijze welke kleurcombinatie geschikt is voor uw woning of bedrijfspand. De mogelijkheden op het gebied van kleur zijn eindeloos, van behouden tot heel gedurfd. Maar één ding staat wel vast: wanneer u gebruik maakt van het kleuradvies en het schilderwerk van Peter Helling, dan heeft u jarenlang plezier van kwalitatief hoogstaand schilderwerk!

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via info@peterhelling.nl of op 06-531 241 04

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!