Buitenschilderwerk

Is het tijd dat uw woning van nieuw buitenschilderwerk wordt voorzien? Maar ziet u ertegenop om hier uw kostbare tijd aan te besteden? Of bent u gewoon niet zo handig met verf en kwasten? Peter Helling neemt dit karwei graag van u over! Met onze jarenlange ervaring in zowel binnen– als buitenschilderwerk pakken wij uw buitenschilderwerk vlot én nauwkeurig aan.

Er zijn allerlei vormen van buitenschilderwerk denkbaar. U kunt hierbij denken aan schilderen van:

  • Deuren en kozijnen;
  • Gevelbetimmering en dakgoten;
  • Metalen daken, wanden en constructies;
  • Buitenmuren;
  • Schuren en schuttingen.

Bescherming tegen weer en wind

Nederland kent een wisselvallig klimaat. Door de verschillende weersinvloeden ligt houtrot altijd op de loer. Door een goede laklaag aan te brengen, is het buitenschilderwerk beschermd tegen invloeden van buitenaf. Uw materialen gaan hierdoor langer mee. Tevens kijken potentiële kopers van uw huis grondig naar de staat van het onderhoud; een nette buitenboel geeft dan een goede eerste indruk.

Onderhoudsplan buitenschilderwerk

Wilt u uw buitenschilderwerk niet alleen in topconditie krijgen, maar vooral in topconditie houden? In dat geval bieden wij meerjarige onderhoudsplannen aan, waarmee uw woning altijd fris in de verf staat. Dat is prettig thuiskomen! Na ongeveer vijf jaar is het buitenschilderwerk aan vernieuwing toe, afhankelijk van de ligging van uw woning. Zo heeft schilderwerk op het zuiden en westen bijvoorbeeld sneller onderhoud nodig.

Uw buitenschilderwerk uitbesteden?

Wilt u uw buitenschilderwerk graag uitbesteden aan Peter Helling? Dan komen wij graag bij u langs om de omvang en staat van uw schilderwerk te bekijken. Aan de hand van de omvang, de huidige staat en de achterliggende constructie stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een professionele buitenschilder in Alphen aan den Rijn en omgeving en bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Peter Helling? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van meer informatie betreffende schilderen. Peter Helling is u graag van dienst! Stuur een email naar info@peterhelling.nl of bel met 06 531 241 04.

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!