Allround kluswerk

Schilderen, verbouwen, installeren en renoveren, dat is wat Peter Helling doet. Hierbij staat kwaliteit altijd centraal. Uiteraard mag u vakwerk van ons verwachten! Wij werken dan ook met de beste producten, die zowel milieubewust als duurzaam zijn, en met de nieuwste technieken. Peter Helling heeft al bijna 40 jaar ervaring in kluswerk!

Totaalpakket

Doordat wij breed georiënteerd zijn en jarenlange ervaring hebben, zijn wij in staat u een totaalpakket aan te bieden. Van kleine tot grote opdrachten, wij staan voor u klaar. Als u meerdere klussen door ons laat doen, heeft u als voordeel dat u één aanspreekpunt heeft. Op die manier kunt u het overzicht makkelijk bewaren en krijgt u één factuur, in plaats van meerdere. U weet dus precies waar u aan toe bent. Daarnaast kunnen de klussen opeenvolgend uitgevoerd worden, en dit bespaart tijd. Wij weten precies welke werkzaamheden er zijn uitgevoerd en kunnen daarom overzichtelijk starten met uw volgende klus.

Mede door onze jarenlange ervaring kunnen wij u de 7 zekerheden bieden:

  1. Kwaliteit: U kunt vertrouwen op gediplomeerd vakmanschap
  2. Heldere afspraken: U weet waar u aan toe bent
  3. Duidelijke communicatie: Zowel voor als tijdens de uitvoering dsfa
  4. Grip op de kosten: U houdt uw uitgaven onder controle
  5. Service: Uw klachten worden serieus genomen
  6. Betrouwbaarheid: U doet zaken met een professioneel bedrijf
  7. Garantie: U sluit grote risico’s uit

Wilt u meer informatie over één van onze specifieke diensten, dan nodigen wij u uit onderstaande pagina’s te bezoeken:

Kluswerk in combinatie met kleine verbouwingen en afwerkingen

Het is bij Peter Helling ook mogelijk om allround kluswerk te combineren met kleine verbouwingen en afwerkingen van huiskamers, slaapkamers en zolders. Vanwege onze jarenlange ervaring in schilderwerk en verbouwen en renoveren, kunnen wij werkzaamheden op dit gebied prima combineren met kluswerk. Dus heeft u, naast kluswerk, ook nog wensen op het gebied van verbouwingen en afwerkingen? Ook dan kunt u terecht bij Peter Helling!

Meer over informatie allround klusbedrijf Peter Helling?

Wilt u meer informatie over onze diensten of specifieke vragen over uw kluswerk? Neem dan gerust contact met ons op. Ook uw aanvraag voor een geheel vrijblijvende offerte zien we graag tegemoet. U kunt ons bereiken door te bellen naar 06 531 241 04 of het contactformulier in te vullen.

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!