Totaalrenovatie

Bent u van plan om een kleine of grote renovatie uit te laten voeren in uw woning of bedrijfspand? En bent u nog op zoek naar een gespecialiseerde partij die dit voor u kan verzorgen? Peter Helling is het juiste adres voor de uitvoering van totaalrenovaties in de regio Alphen aan den Rijn / Leiden. Wij hebben de expertise, vakkennis en specialisten om uw renovatieklus volledig op ons te nemen. Van A tot Z, wij kunnen alles uitvoeren. Op deze manier heeft u gedurende de hele verbouwing altijd één duidelijk aanspreekpunt voor al uw vragen en opmerkingen, wat wel zo overzichtelijk is. Peter Helling is in te schakelen voor elke renovatieklus, van een woonkamer-, tot een keuken-, tot een badkamerrenovatie.

Kosten totaalrenovatie

Omdat wij de totale renovatie (van sloop tot afwerking) voor u kunnen uitvoeren, heeft u ook een duidelijk inzicht in het kostenplaatje van de totaalrenovatie. Voordat wij aan het project beginnen, geven we duidelijk aan welke werkzaamheden we gaan uitvoeren en wat het kostenplaatje is wat daarbij hoort. Zo krijgt u nooit te maken met onaangename financiële verrassingen.

Werkzaamheden totaalrenovatie Alphen aan de Rijn

Peter Helling staat bekend als een echt allround klussenbedrijf en kan elke totaalrenovatie of verbouwing voor u uitvoeren. Wij voeren zowel klussen uit voor particulieren als voor bedrijven en kunnen een grote verscheidenheid aan werkzaamheden voor u uitvoeren. U kunt hierbij denken aan klussen als:

  • Een complete verbouwing of renovatie van een bedrijfspand of kantoor
  • Het plaatsen van een dakkapel
  • Het verplaatsen of renoveren van de badkamer of keuken
  • Stuc- en schilderwerkzaamheden
  • Het maken van extra kastruimte
  • Het ophangen van deuren en het plaatsen van kozijnen
  • Glas zetten
  • Alle denkbare installatiewerkzaamheden (leidingen en elektra)
  • Timmerwerk
  • Alle andere werkzaamheden die nodig zijn voor een totaalrenovatie of complete verbouwing

Kwaliteit bij Peter Helling

Wanneer u een professioneel en kwalitatief klusbedrijf zoekt, dan is Peter Helling de perfecte partij voor u. Wij zijn een bij VLOK aangesloten klussenbedrijf, wat betekent dat wij waarde hechten aan vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service. Daarnaast heeft u met de VLOK-nakomingsgarantie extra zekerheid dat wij gemaakte afspraken nakomen. Er geldt een basisgarantie van één jaar, waarin wij gebreken kosteloos verhelpen (tenzij het gebrek geen gevolg is van het geleverde werk). Dit geldt niet alleen voor de kwaliteit van het werk, maar ook voor de onderdelen die wij leveren. Op deze manier bieden wij u kwaliteit,  garantie én zekerheid.

Meer informatie over totaalrenovatie

Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf die de renovatieklus in uw woning of bedrijfspand op zich kan nemen? Neem dan gerust contact op met Peter Helling. Wij voorzien u graag van meer informatie en goed advies en stellen vrijblijvend een offerte voor u op. Peter Helling is u graag van dienst! Stuur een email naar info@peterhelling.nl of bel met 06 531 241 04.

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!