Installeren

Is het tijd voor een nieuwe keuken, badkamer of een nieuw toilet en zoekt u een professionele en gespecialiseerde partij die alles voor u kan installeren? Maak dan gebruik van de diensten van Peter Helling, een VLOK-erkend klussenbedrijf met jarenlange ervaring in schilderen, verbouwen en installeren.

Onze werkzaamheden

Op het gebied van installeren voeren wij verschillende werkzaamheden uit. U kunt hierbij denken aan:

  • De installatie van gas;
  • De installatie van water;
  • De installatie van elektra;
  • De installatie van apparatuur;
  • De installatie van complete keukens, badkamers en/of toiletten;
  • Het aanbrengen van tegelwerk;
  • Het vervangen van kranen;
  • Het plaatsen van een Cv-installatie;
  • Het plaatsen van zonweringen, rolluiken en horren.

Een goede voorbereiding is belangrijk

Wat voor soort installatiewerk het ook betreft, Peter Helling gaat goed voorbereid aan de slag en voert al uw installatiewerk professioneel uit. Op deze manier zorgen wij voor een succesvolle afloop.

Voor een succesvolle afloop is het echter wel van groot belang om goed voorbereid te zijn. Wij helpen u dan ook graag om belangrijke vragen te beantwoorden. Wat zijn uw wensen en welke materialen wilt u graag gebruiken? Hoe kunt u de beschikbare ruimte optimaal benutten én gemakkelijk schoonmaken en schoon houden? Door dit samen met u kort te sluiten, kunnen wij een goed doordacht plan opstellen, waardoor wij ervoor kunnen zorgen dat alle apparatuur juist geplaatst wordt en alle kabels netjes weggewerkt worden. Daarnaast bent u van harte welkom in onze ruime showroom. Door hier een kijkje te nemen, krijgt u een goed beeld van hoe uw keuken, badkamer of toilet eruit komt te zien. Op deze manier voorkomt u onaangename verrassingen.

Meer informatie over installatiewerk

Heeft u een verbouwing of renovatie op de planning staan en wilt u dit graag combineren met installatie- en schilderwerk? Ook dan bent u bij Peter Helling aan het juiste adres. U kunt het gehele traject, van de sloop tot aan de afwerking, bij ons onderbrengen. Op deze manier hoeft u meer overzicht en hoeft u maar met één partij te communiceren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of wanneer u bent naar de mogelijkheden. Wij staan u dan graag te woord met eerlijk en deskundig advies.

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!