Winkelinterieur op maat gemaakt

Op zoek naar een uniek winkelinterieur passend bij uw merk en uitstraling, neem ook dan contact op met Peter Helling. Samen met hem bepaald u wat nodig is om uw klant die unieke sfeer van uw winkel te proeven. Natuurlijk wilt u als winkelier de beperkte ruimte zo optimaal mogelijk benutten. Omdat Peter Helling uw winkelinterieur volledig op maat en naar wens maakt heeft u alle vrijheid in het ontwerp.

Flexibel

Kleine stelling winkel

Kleur- en materiaalgebruik van het winkelinterieur is medebepalend voor de sfeer in de winkel in combinatie met het juiste licht. Als interieurbouw en schilder heeft Peter Helling verstand van kleurgebruik en het maken van winkelinterieurs die flexibel, stevig en het koopgedrag bevorderen. Met een paar simpele handelingen kunt u zelf het winkelinterieur aanpassen en zo de nadruk op een bepaald product in uw winkel wijzigen.

Gebruiksvriendelijk kassameubel

Kassameubel

Een balie of kassameubel moet naast passen in de sfeer ook nog eens stevig en gebruiksvriendelijk zijn. U wilt geen tijd verliezen met lades of kastjes die slecht werken en daardoor extra tijd kosten. Medewerkers moet dat wat ze nodig hebben snel kunnen vinden en gebruiken. Ook hier kan Peter Heling u helpen bij het ontwerp en realiseren van een functioneel kassameubel die past bij uw uitstraling.

Uitbreiding winkelinterieur

Ladenkast winkelinterieur

Is uw interieur al wat ouder en past het nog bij uw uitstraling, maar uw wilt dit uitbreiden met een nieuw, aanvullend interieur item? Dan wordt het vaak lastig dit bij te bestellen bij de oorspronkelijke leverancier. Bij Peter Helling heeft u dit probleem niet, hij maakt uw winkelinterieur op maat passend bij het reeds bestaande interieur. Zo breidt u zonder alles te hoeven vervangen uw winkelinterieur uit.

Het resultaat

Voor dat we dit winkelinterieur opleveren aan de klant halen we nog even een doekje over alles heen zodat de winkelier gelijk met inrichten kan beginnen. We laten een blije klant achter met dit nieuwe winkelinterieur.

Wilt u uw een winkelinterieur op maat? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Stuur een email naar info@peterhelling.nl of bel met 06 531 241 04.

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!