Zonwering laten plaatsen

Wilt u tijdens de warme zomerdagen een koel huis en tijdens de wintermaanden extra isolatie? Laat dan zonwering plaatsen door Peter Helling. Hier bent u aan het juiste adres met betrekking tot binnen- en buitenzonwering. Naast het plaatsen van zonwering kan Peter Helling u ook passend advies geven. Bij interesse in zonwering laten plaatsen kunt u contact met ons opnemen!

zonwering

Buitenzonwering

Wat voor buitenzonwering past het best bij uw smaak en/of stijl van het huis? Peter Helling geeft u graag advies op maat zodat u de juiste zonwering kan laten plaatsen. Hierbij heeft u keuze uit veel kleuren en stijlen die passend zijn bij uw woning of pand. Peter Helling biedt de volgende zonweringen voor buiten aan:

  • Windschermen
  • Terrasschermen
  • Knikarm zonnescherm
  • Screens voor buiten (horizontaal of verticaal)
  • Rolluiken
  • Markiezen
  • Uitvalschermen

Zonwering voor binnen

Peter Helling biedt naast buitenzonwering ook zonwering voor binnen aan. Zonwering voor binnen is ook wel gezegd decoratie met een functie. Bij binnenzonwering is het belangrijk dat het past bij uw interieur. Peter Helling helpt u graag met het maken van de juiste keuze. Daarom is er een ruim aanbod met betrekking tot kleuren, materialen en stijlen. U kunt terecht voor zowel horizontale als verticale zonwering. Naast zonwering kunt u bij ons ook terecht voor rol- en vouwgordijnen,  jaloezieën en plissé.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie over het laten plaatsen van zonwering?

Bent u geïnteresseerd in het plaatsen van zonwering of wilt u meer informatie over het plaatsen van zonwering? Neem dan contact met ons op. wilt u liever mailen? Dan kunt u een mail sturen naar info@peterhelling.nl of bellen via 06 531 241 04.

U kunt ons ook volgen via Facebook en LinkedIn voor meer informatie!

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!