Zonwering

Tijdens warme zomerdagen kan het voorkomen dat het binnen in uw huis ook erg warm wordt. Dan wilt u natuurlijk uw ramen en deuren open zetten om alles door te luchten. Echter, kan dit alleen maar tegenstrijdig werken wanneer de zon naar binnen schijnt. De oplossing? Zonwering voor buiten of binnen! Voor het kopen van onder andere een knikarm zonnescherm bent u bij Peter Helling aan het juiste adres. Of gaat uw voorkeur uit naar het kopen van screens als zonwering? Wij adviseren, leveren en monteren zowel uw binnen- als buitenzonwering graag voor u. Zonwering biedt in de zomermaanden verkoeling en kan tijdens de wintermaanden dienen als extra isolatie. Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent!

zonwering

Zonwering voor buiten

Peter Helling biedt heel veel opties wanneer het aankomt op buitenzonwering. Echter is het wel belangrijk dat u checkt wat voor soort zonwering bij de bouwstijl van uw huidige woning of bedrijfspand past. Wij adviseren u graag zodat u gemakkelijk het juiste zonnescherm kan kopen. Daarnaast bieden wij een grote keuze aan kleuren en stijlen van verschillende soorten buitenzonwering, zodat u ook dit helemaal kunt aanpassen aan de stijl van uw woning of pand. U kunt bij Peter Helling onder andere terecht voor de volgende zonweringen:

  • Uitvalschermen
  • Markiezen
  • Rolluiken
  • Screens voor buiten (horizontaal of verticaal)
  • Knikarm zonnescherm
  • Terrasschermen
  • Windschermen

Binnenzonwering

Naast de buitenzonwering kunt u bij Peter Helling ook terecht voor binnenzonwering. Binnenzonwering heeft naast het weren van de zon, ook een decoratieve functie. Omdat de zonwering in dit geval binnen zit wilt u dit natuurlijk zo goed mogelijk aanpassen aan het interieur. Bij Peter Helling heeft u een ruime keuze aan kleuren, materialen en stijlen. Wij helpen u dan ook graag in het kiezen van uw zonwering voor binnen. U kunt bij ons terecht voor zowel horizontale als verticale zonwering, daarnaast zit u bij ons ook goed voor onder andere rol- en vouwgordijnen, jaloezieën en plissé.

Wilt u meer informatie over zonwering? Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in het kopen van binnen- of buitenzonwering? Of zou u meer informatie willen over de mogelijkheden hierover? Neem gerust contact met ons op! U kunt ook een mail sturen naar info@peterhelling.nl of bellen met 06 531 241 04.

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!