Schildersbedrijf Hoofddorp

Peter Helling is een schildersbedrijf dat zich onderscheidt met een breed pakket aan diensten. Bent u op zoek naar een schildersbedrijf in Hoofddorp die het schilderwerk van uw woning of bedrijfspand op zich neemt? Dan bent u bij schildersbedrijf Peter Helling aan het juiste adres! Met ruim 35 jaar ervaring als schilderbedrijf hebben wij ons kunnen specialiseren in ieder van de diensten die wij verlenen. Zodoende heeft een brede klantenkring ons toevertrouwt in het verzorgen van diensten als binnen- en buitenschilderwerk, maar ook in andere diensten die met uiterste precisie worden uitgevoerd. Lees verder en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Diensten door schildersbedrijf Hoofddorp

Onze diensten zijn er niet alleen op gericht om uw interieur een mooie en luxe uitstraling te geven, maar ook om uw woning/bedrijfspand in top conditie te houden! Daarom werken wij uitsluitend met materialen van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast is Peter Helling erkend als de Betere Schilder, wat betekent dat wij professionele en vakkundige medewerkers in dienst hebben die iedere vorm van schilderwerk problemen voor u verzorgen. Denk hierbij aan het voorkomen van houtrot, maar ook het maken van muurschilderingen! Als volgt vindt u een greep uit de diensten die wij verzorgen:

Schilderabonnementen

Speciale aandacht willen wij schenken aan de mogelijkheid om een schilderabonnement te nemen. Nadat wij eens bij u zijn langsgekomen zult u ervaren dat wij een betrouwbare partner zijn en onze manier van werken vele voordelen met zich meebrengt. Door ons brede pakket aan diensten kunnen wij iedere vorm van schilderwerk verzorgen en heeft u aan een partner genoeg. Wij bieden uitkomst voor het verzorgen van onderhoudsdiensten op de lange termijn. Dit betekent niet dat wij om de paar jaar bij u langskomen, wij komen namelijk alleen langs wanneer uw woning of bedrijfspand daar weer aan toe is. Door deze manier van werken kunnen wij een meerjarig onderhoudsplan voor een vast en laag maandbedrag verzorgen. Bekijk deze casus voor een relevant voorbeeld uit de praktijk!

Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in onze dienstverlening en zoekt u een schildersbedrijf in Hoofddorp? Onze vakkundige medewerkers gaan graag voor u aan de slag. Door middel van vakkundig advies komen we altijd tot een eindresultaat dat geheel aan uw wensen voldoet. Heeft u vragen m.b.t. onze diensten? Graag vragen wij u om contact met ons op te nemen om zo eventuele vragen te beantwoorden en de mogelijkheden door te bespreken!

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!