Klusbedrijf Hoofddorp

Wanneer u op zoek bent naar een klusbedrijf in omgeving Hoofddorp bent u bij Peter Helling aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring als allround klus- en schilderbedrijf. Wij leveren dan ook een groot aantal diensten. Hier kunt u denken aan bijvoorbeeld:

Wij staan voor hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Wanneer u kiest voor Peter Helling kiest u voor zekerheid. Wij bieden een hoge kwaliteit en betrouwbare service. Wij geven u vakkundig advies over hoe we de klus het beste aan kunnen pakken en hiernaast heeft u uiteraard recht op garantie. Ook heeft u bij ons één aanspreekpunt voor al uw klussen waardoor de communicatie altijd soepel en duidelijk verloopt.

Voor al uw kluswerk

Ons klusbedrijf in Alphen aan den Rijn is ook werkzaam in steden als Hoofddorp en leiden! Wij zijn breed georiënteerd en kunnen u een totaalpakket aanbieden. Naast de allround klus werkzaamheden zijn wij ook beschikbaar voor schilderwerk, kleine verbouwingen en afwerkingen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de renovatie van uw slaapkamer of badkamer. Dit valt goed te combineren met ander kluswerk. Hierdoor kunnen wij een plan opstellen waardoor uw huis of pand in een keer helemaal bij de tijd is.

Wanneer u naast kluswerk dus ook nog andere wensen heeft voor een kleine verbouwing of afwerking staan wij voor u klaar!

Installatie werkzaamheden

Tot slot zijn wij gespecialiseerd in het installeren van keukens, badkamers of bijvoorbeeld een nieuw toilet. Wij kunnen alles voor u installeren, dus zoek niet verder!

Tevens zijn wij een VLOK-erkend klussenbedrijf met jarenlange ervaring. Wij kunnen apparatuur, gas, water, elektra etc. voor u installeren.

Meer informatie over ons klusbedrijf in Hoofddorp?

Wilt u meer weten over ons klusbedrijf in regio Hoofddorp of een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op! Wij krijgen graag samen met u naar de mogelijkheden en naar wat Peter Helling voor u kan betekenen.

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!