Keukenrenovatie

Keukenrenovatie is een klus die vakkundig uitgevoerd dient te worden, zodat u nog jaren plezier heeft van uw ‘nieuwe’ keuken. Naast timmerwerk moet u er bijvoorbeeld ook rekening mee houden dat er vaak wanden moeten worden afgewerkt, tegels moeten worden geplaatst, leidingen moeten worden verlegd en apparatuur moet worden geïnstalleerd. Wij helpen u graag met deze klussen en nemen graag het gehele project voor onze rekening, van het aanleggen van de elektra tot het eventuele spuitwerk. Vervolgens leveren wij uw keuken geheel gebruiksklaar op. Neem contact met ons op via ons contactformulier.

Uw partner bij keukenrenovatie

Peter Helling is dé partner voor al uw grote en kleine verbouwingen en renovaties. Van sloop tot afwerking: wij verzorgen het gehele traject op vakkundige wijze. Zo bespaart u tijd én geld en bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat. Ook voor schilderwerk of installatie klussen kunt u bij ons terecht. Zo heeft u één aanspreekpunt voor al uw werkzaamheden.

Wanneer u voor Peter Helling kiest, dan kiest u voor:

Neem contact met ons op!

Uw keuken laten renoveren door Peter Helling? Neem hier contact met ons op. Wij voorzien u graag van meer informatie en goed advies en stellen vrijblijvend een offerte voor u op. Peter Helling is u graag van dienst! Stuur een email naar info@peterhelling.nl of bel met 06 531 241 04.

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!