Zonwering kopen

Bent u van plan om zonwering te kopen zodat u meer verkoeling heeft in huis tijdens de warme zomermaanden? Dan bent u bij Peter Helling aan het juiste adres! Naast verkoeling in de zomermaanden, helpt zonwering uw huis ook te isoleren tijdens de wintermaanden. U kunt bij ons terecht voor zowel binnen- als buitenzonwering. Wij leveren en monteren de zonneschermen graag voor u. Daarnaast staat het team van Peter Helling natuurlijk altijd voor u klaar met deskundig advies!

Binnen- en buitenzonwering

Wij bij Peter Helling bieden u zowel de keuze in binnen- als buitenzonwering. U bepaalt zelf welke soort het beste past in uw situatie, maar natuurlijk staan wij ook voor u klaar met passend advies. Naast het weren van de zon heeft binnenzonwering nog een extra decoratieve functie. Wij bieden u een grote variatie aan binnenzonwering, zo kunt u denken aan gordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën, plissé, horizontale- en verticale zonwering. Daarnaast heeft u ruime keuze uit materialen, kleuren en designs. Wij zorgen dat wij aan iedere klantwens kunnen voldoen! Ook de buitenzonwering is eindeloos bij Peter Helling. Het is echter wel belangrijk dat u de bouwstijl van uw huidige woning of bedrijfspand checkt. U kunt voor de volgende buitenzonweringen bij ons terecht: uitvalschermen, markiezen, rolluiken, screens, terrasschermen en windschermen.

Waarom uw zonwering kopen bij Peter Helling?

Peter Helling is een ervaren schilder- en klussenbedrijf, waarbij het leveren van kwaliteit altijd centraal staat. Wij zorgen ervoor dat u altijd met plezier naar het eindresultaat kijkt. Daarnaast voeren wij bij Peter Helling het werk altijd op een milieubewuste en duurzame manier uit. U kunt niet alleen bij ons terecht voor het kopen van zonwering, maar wij staan ook voor u klaar wat betreft schilder– en verbouwingsklussen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan binnen– en buitenschilderwerk, spuitwerk, het verbouwen van uw badkamer en het renoveren van uw keuken. Peter Helling biedt u het totaal pakket aan klussen!

Interesse in het kopen van zonwering?

Bent u geïnteresseerd in het kopen van zonwering bij Peter Helling? Of wilt u meer informatie over één van onze andere diensten? Neem gerust contact met ons op!

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn!

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!