Wandafwerking

Het is belangrijk dat wandafwerking professioneel wordt gedaan, want uw wanden zijn voor iedereen goed zichtbaar. Bij Peter Helling bent u hiervoor aan het juiste adres! Bij ons kunt u kiezen uit muurschilderingen, behang, stucwerk en sierpleisters. Hierdoor kunt u de wandafwerking kiezen die het beste bij u past!

Muurschilderingen, behang, stucwerk of sierpleisters

U kunt uw muren een unieke uitstraling geven door te kiezen voor muurschilderingen. Wij kunnen verschillende muurschilderingen maken, zoals landschappen of decoraties. Daarnaast kan er gekozen worden voor sierpleisters. Wij kunnen Spachtelputz aanbrengen, maar ook een fraai Italiaans stucwerk. Wanneer u voor behang kiest, adviseren wij samen met u de keuze van een passende behangsoort. Hierbij geven wij u advies over de materialen en over de dessins. Mocht u zelf al een behang in gedachten hebben, dan kunnen wij hier ook mee werken.

Uw wand laten afwerken door Peter Helling?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!