Het is belangrijk dat de wandafwerking van uw woonkamer professioneel wordt gedaan, want u wanden in de woonkamer zijn voor iedereen goed zichtbaar. Bij Peter Hellling kunt u terecht voor deze werkzaamheden. Bij ons kunt u kiezen uit muurschilderingen, behang, stucwerk en sierpleister. Hierdoor kunt u de wandafwerking kiezen die het beste bij u past.

Wandafwerking woonkamer

Soorten wandafwerking woonkamer

U kunt uw muren een unieke uitstraling geven door te kiezen voor muurschilderingen. Peter Helling kan verschillende muurschilderingen maken, zoals landschappen of decoraties. We maken van te voren een ontwerp samen met u zodat we het beste resultaat kunnen behalen. Naast muurschilderingen kunt u ook kiezen voor sierpleister. Wij kunnen Spachtelputz aanbrengen, maar ook een fraai Italiaans stucwerk. Als laatste kunt u ook voor behang kiezen, dan adviseren wij samen met u de keuze voor een passend behangsoort. Hierbij geven we u advies over de materialen en over de dessins. Mocht u zelf al een behang als voorkeur hebben, dan werken wij hier graag mee!

Al uw schilder-, verbouwings- en installatieklussen binnen één bedrijf

Kwaliteit staat voorop als wij schilderen, verbouwen en installeren. Wij werken met de beste producten en de nieuwste technieken. Alles voor een eindresultaat waar u met plezier naar kijkt. Bovendien is ons vakwerk milieubewust en bijzonder duurzaam. Hierdoor kunt u onderhoud vaak wat langer uitstellen. Een slimme investering!

Als u op zoek bent naar hoge kwaliteit en betrouwbare service, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ruim 35 jaar ervaring als schilder- en klussenbedrijf en bieden een breed palet aan diensten. U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie.

Neem contact met ons op

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen. Overigens kunt u ook contact met ons opnemen door te bellen naar  06 531 241 04 of door een e-mail te sturen naar info@peterhelling.nl.

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!