Spuitwerk

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf voor het spuiten van uw meubels, keuken, plafond of muren? In dat geval bent u bij Peter Helling aan het juiste adres! Peter Helling is een erkend Betere Schilder met een professionele meubelspuiterij. Ons spuitwerk staat dan ook bekend om het strakke eindresultaat. Neem contact op indien u geïnteresseerd bent in het uitbesteden van uw spuitwerk.

Mogelijkheden met spuitwerk

Bij Peter Helling kunt u terecht voor allerlei soorten spuitwerk. Zo kunt u ervoor kiezen uw meubels te laten spuiten, maar ook voor het laten spuiten van uw keukenkastjes- en deurtjes kunt u bij ons terecht. Met gespoten lak en muurverf kunt u namelijk alle kanten op. Naast het spuiten van onderdelen kunnen wij ook complete keukens overspuiten. Hiervoor gebruiken wij hoogwaardige lakken, die tegen regelmatig gebruik opgewassen zijn en niet verkleuren. Zo kunnen we zelfs uw vloer een duurzame afwerking geven! U heeft met spuitwerk dus verschillende mogelijkheden, die Peter Helling graag voor u uitvoert.

Eigen meubelspuiterij

Spuiten biedt niet alleen een oplossing voor grote oppervlakken, maar ook voor kleinere voorwerpen. Zo heeft Peter Helling een eigen meubelspuiterij, die van alle faciliteiten is voorzien om uw meubels op professionele wijze over te spuiten. Geef ons bijvoorbeeld meubelstukken die niet bij elkaar passen. Wanneer wij deze in dezelfde kleur spuiten, creëert u een verrassend en mooi geheel. Ook versleten meubilair is ideaal om over te laten spuiten. Na een spuitbeurt zien deze meubels er weer uit als nieuw!

Complete service

Wanneer u Peter Helling inschakelt voor spuitwerk in uw woning of bedrijfspand, dan vergt dit wat meer voorbereidingstijd dan bij schilderwerk. Daar tegenover staat wel dat spuitwerk sneller klaar is dan schilderwerk. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u zich niet hoeft te bekommeren om het ontruimen van kamers, het afplakken en het voorbewerken van materialen. Wij voeren deze klussen voor u uit, zodat u er zelf geen omkijken naar heeft. Vanzelfsprekend laten wij alles, nadat het spuitwerk af is, weer netjes achter. Kortom: Bij Peter Helling bent u gegarandeerd van complete service.

Interesse in spuitwerk?

Peter Helling spuit zowel op locatie of in onze eigen meubelspuiterij. Heeft u interesse in ons spuitwerk? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dan bespreken wij uw wensen en kunnen wij u voorzien van eerlijk en deskundig advies. Wij hebben voor al uw spuitwerk een passende oplossing! Stuur een email naar info@peterhelling.nl of bel met 06 531 241 04.

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!