Spuitwerk laten doen

Wilt u uw meubels, muren, plafond, deuren of keuken laten spuiten en zoekt u een betrouwbaar en kwalitatief goed bedrijf? Dan bent u bij Peter Helling aan het juiste adres. Wij zijn een erkend schilder bedrijf en werken volgens de laatste normen, daarnaast zijn wij aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zodat wij u de hoogste kwaliteit kunnen leveren. Neem contact met ons op wanneer u geïnteresseerd bent in het laten doen van uw spuitwerk!

Meubelspuiterij

Bij Peter Helling staan wij voor u klaar als het aankomt op het spuiten van grote oppervlakken zoals muren, deuren en uw plafond. Echter kunnen wij u ook van dienst zijn wanneer het aankomt op kleine voorwerpen. Voor het spuiten van meubels is een secuurdere werkwijze nodig. Peter Helling beschikt over een eigen meubelspuiterij, hierdoor kunnen wij u verzekeren van een professionele werkwijze waarmee wij u de hoogste kwaliteit van spuitwerk kunnen leveren.  Wij voeren het spuitwerk uit wanneer u dat wilt laten doen! Dit betekent dat wij uw oude meubels een nieuw leven in kunnen blazen, maar bijvoorbeeld ook wanneer u meerdere meubels in verschillende kleuren heeft. Wanneer wij deze in dezelfde kleur spuiten, wordt alles een verrassend mooi geheel!

Waarom uw spuitwerk laten doen door Peter Helling?

Met de ruim 35 jaar ervaring van Peter Helling, zorgen wij ervoor dat al uw spuitwerk van de hoogste kwaliteit is. Wanneer het gaat om plafonds, muren of deuren spuiten, maar ook wanneer u uw keuken wilt laten spuiten staan wij voor u klaar. Wij werken met de beste producten en de nieuwste technieken zodat u altijd met een lach naar het eindresultaat kijkt. Wij werken met heldere afspraken en duidelijke communicatie, hierdoor weet u altijd waar u aan toe bent.

Geïnteresseerd in het laten doen van uw spuitwerk? Neem contact op!

Wilt u uw spuitwerk laten doen door Peter Helling? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op! U kunt ook een mail sturen naar info@peterhelling.nl of bellen met 06 531 241 04.

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!