Schildersbedrijf Leiden

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf in Leiden? Dan bent u bij Peter Helling aan het juiste adres! Wij staan voor vakwerk en betrouwbaar advies. U kunt bij ons terecht voor zowel binnen– als buitenschilderwerk. Daarnaast zijn wij werkzaam voor zowel particulieren als bedrijven. Graag vertellen we u meer over wat wij als schildersbedrijf in Leiden voor u kunnen betekenen!

Soorten schilderwerk

U kunt Peter Helling inschakelen voor grote en kleine schilderklussen. Wij bieden onder andere de volgende diensten:

  • Binnenschilderwerk: Het schilderen van muren, kozijnen, plafonds en de trap. Door dit goed te laten onderhouden blijft het hout van goede kwaliteit en wordt de levensduur van uw materiaal aanzienlijk verlengd;
  • Buitenschilderwerk: Het schilderen van uw kozijnen, deuren, gevelbetimmering, schuttingen en muren. Goed onderhouden schilderwerk beschermt uw pand tegen het wisselvallige weer en daarnaast zal de levensduur verlengd worden;
  • Spuitwerk: Wij kunnen muren, plafonds en zelf vloeren voor u spuiten. Dit zorgt voor een strak, maar ook duurzaam resultaat;
  • Wandafwerkingen: Hieronder valt het plaatsen van glas, behangen, aanbrengen van een sierpleister of zelfs een muurschildering maken. Op deze manier zorgen wij voor een persoonlijke ‘touch’ aan uw ruimte.
Schilderheader

Schilderabonnement bij schildersbedrijf in Leiden

U heeft bij schildersbedrijf Peter Helling in Leiden ook de mogelijkheid om een schilderabonnement op maat af te sluiten. Een schilderabonnement is een meerjarig onderhoudsplan voor een vast maandbedrag, met als doel uw woning of bedrijfspand er zo fraai mogelijk uit te laten zien.

Wanneer u bij ons een abonnement afsluit garanderen wij u verschillende voordelen. U weet ten eerste precies wat u te wachten staat. Wij komen namelijk op vaste momenten in het jaar bij u langs om het schilderwerk te onderhouden. Hierdoor bent u niet ineens onnodig veel geld kwijt wanneer blijkt dat er veel geschilderd moet worden. Daarnaast heeft u bij Peter Helling één aanspreekpunt, wat voor overzicht en duidelijkheid zorgt.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer weten over wat schildersbedrijf Peter Helling in Leiden voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van meer informatie betreffende schilderen en stellen vrijblijvend een offerte voor u op.

Neem voor meer informatie ook eens een kijkje op onze Facebookpagina of LinkedInpagina!

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!