Schildersbedrijf Alphen aan den Rijn

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en vakkundig schildersbedrijf in Alphen aan den Rijn of omgeving? Peter Helling staat voor u klaar! Wij zijn uw partner op het gebied van allround schilderwerkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven. Of het nu gaat om kleine schilderwerkzaamheden binnen, of grote schilderklussen buiten, zoals het schilderen van een volledig bedrijfspand, bij schildersbedrijf Peter Helling kunt u rekenen op kwaliteit. Wij staan voor vakmanschap, resultaat en dat alles tegen een zeer scherp tarief! Schildersbedrijf Alphen aan den Rijn, wij staan voor u klaar!

Onze diensten

U kunt schildersbedrijf Peter Helling inschakelen voor onder andere de volgende diensten:

Binnenschilderwerk

Wij zijn onder ander gespecialiseerd in het schilderen van de binnenkant van uw woning of bedrijfspand. Hieronder valt al het schilderwerk binnenshuis, zoals muren, plafonds, kozijnen en de trap. Door vakkundig schilderwerk aan het houtwerk voorkomt u vervelende problemen als houtrot en wordt de levensduur aanzienlijk verlengd. Dit zijn één van de adviezen waar wij u graag mee helpen. Wij zijn van mening dat door passend advies te geven en kritisch te zijn wij u tot een langetermijnsrelatie kunnen rekenen. Dit is dan ook ons doel!

Buitenschilderwerk

Uiteraard wilt u dat de uitstraling van uw pand direct bij aankomst al goed is. Daarom is het belangrijk om het buitenschilderwerk goed bij te houden. Goed uitgevoerd buitenschilderwerk is een absolute meerwaarde van uw huis of pand. Het beschermt tegen de elementen en het wisselvallige Nederlandse weer. We zorgen ervoor dat uw kozijnen, deuren, gevelbetimmering, schutting, muren en alle andere oppervlakken er weer jarenlang tegenaan kunnen. Wanneer wij uw buitenschilderwerk verzorgen, kunt u rekenen op kwaliteit en uitstraling!

Spuitwerk

Het spuiten van muren en plafonds zorgt voor een zeer strak en duurzaam resultaat. Deze techniek kan zelfs worden toegepast op vloeren. Ook voor het plaatsen van glas, het behangen van de muur, sierpleister (en stuken) of het aanbrengen van een unieke muurschildering bent u bij schildersbedrijf Peter Helling aan het juiste adres. Schildersbedrijf Alphen aan den Rijn, wij zijn van alle markten thuis!

Kwaliteit

Wanneer wij voor u aan de slag gaan, kunt u kwaliteit verwachten. Wij streven altijd naar het behalen van het mooiste resultaat. Soms gaat dit zelfs ten kosten van onze marge. Wanneer wij voor u aan het werk gaan, beloven wij dat wij alleen met de meest hoogwaardige kwaliteit producten en gereedschappen werken. Dat is een stukje service van onze kant! Stucadoorsbedrijf Alphen aan den Rijn, wij staan klaar voor u!

Werkgebied

Schildersbedrijf Peter Helling is gevestigd in Alphen aan den Rijn (regio Leiden). We werken dan ook voornamelijk in Zuid- en Noord-Holland.

Wilt u meer weten over onze schilderdiensten en onze scherpe tarieven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of het ontvangen van een offerte. U kunt uiteraard ook altijd een afspraak maken bij ons op kantoor! Stuur een email naar info@peterhelling.nl of bel met 06 531 241 04.

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn!

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!