Schildersbedrijf Alphen aan den Rijn

Peter Helling is een schildersbedrijf dat voornamelijk actief is in de regio van Alphen aan de Rijn. Bij ons kunt u rekenen op vakwerk en betrouwbaar advies. U kunt bij ons terecht voor zowel binnen– als buitenschilderwerk. Daarnaast zijn wij werkzaam voor zowel particulieren als bedrijven. Onze ervaren schilders zijn al jarenlang actief en weten precies hoe ze een klus aan moeten pakken. Graag vertellen we u meer over wat wij als schildersbedrijf in Alphen aan den Rijn voor u kunnen betekenen!

Soorten schilderwerk

U kunt Peter Helling inschakelen voor grote en kleine schilderklussen. Wij bieden onder andere de volgende diensten:

  • Binnenschilderwerk: Hieronder valt het schilderen van muren, kozijnen, plafonds en de trap. Door dit goed te laten onderhouden blijft het hout van goede kwaliteit en wordt de levensduur van uw materiaal aanzienlijk verlengd;
  • Buitenschilderwerk: Buiten schilderen wij uw kozijnen, deuren, gevelbetimmering, schuttingen en muren. Goed onderhouden schilderwerk beschermt uw pand tegen het wisselvallige weer en daarnaast zal de levensduur verlengd worden;
  • Spuitwerk: wij kunnen muren, plafonds en zelf vloeren voor u spuiten. Dit zorgt voor een strak, maar ook duurzaam resultaat;
  • Wandafwerkingen: Het plaatsen van glas, behangen, aanbrengen van een sierpleister of zelfs een muurschildering maken. Op deze manier zorgen wij voor een persoonlijke touch aan uw ruimte.

Schilderabonnement bij schildersbedrijf in Alphen aan den Rijn

U heeft bij schildersbedrijf Peter Helling in Alphen aan den Rijn ook de mogelijkheid om een schilderabonnement op maat af te sluiten. Een schilderabonnement is een meerjarig onderhoudsplan voor een vast bedrag per maand of jaar, met als doel uw woning of bedrijfspand er zo fraai mogelijk uit te laten zien.

Een schilderabonnement heeft verschillende voordelen. U weet ten eerste precies wat u te wachten staat. Daarnaast heeft u bij Peter Helling één aanspreekpunt, wat voor overzicht en duidelijkheid zorgt. Tot slot bent u bij schildersbedrijf Peter Helling gegarandeerd van kwaliteit, terwijl u bezuinigt op onderhoud.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer weten over wat schildersbedrijf Peter Helling in Alphen aan den Rijn voor u kunt betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen u zo spoedig mogelijk van een reactie voorzien en stellen vrijblijvend een offerte voor u op.

Neem voor een impressie ook eens een kijkje op Facebook of LinkedIn!

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!