Heeft u interesse in een schilderabonnement in de regio van Alphen aan de Rijn? Zoek dan niet verder. Bij Peter Helling heeft u de mogelijkheid om een schilderabonnement op maat af te sluiten. Een schilderabonnement is een meerjarig onderhoudsplan voor schilderwerk aan woningen of bedrijfspanden.

Samen met u bepalen wij de schilderwerkzaamheden die wij voor u moeten uitvoeren. Deze werkzaamheden verpakken wij in een abonnement, waarvoor u maandelijks een bedrag betaalt. Binnen dit abonnement komen wij op vaste momenten langs om werkzaamheden uit te voeren. Deze momenten overleggen we uiteraard met u. We vertellen u graag meer over de voordelen van ons schilderabonnement.

Een onderhoudsplan voor een vast bedrag per maand

Het doel van een schilderabonnement is om uw woning of bedrijfspand het hele jaar door er zo goed mogelijk uit te laten zien. Om dit kracht bij te zetten maken wij gebruik van de beste schilders en hoogwaardige materialen. Een anders onderdeel van het schilderabonnement is het herschilderen van uw pand na een aantal jaar. Hierdoor wordt uw pand nogmaals onder handen genomen en wordt u langdurig ontzorgd.

Voordelen van een schilderabonnement

Een schilderabonnement bij Peter Helling heeft meerdere voordelen:

  • Allereerst weet u met een abonnement precies wat u te wachten staat en krijgt u niet te maken met onaangename verrassingen;
  • Ten tweede heeft u bij Peter Helling één aanspreekpunt, wat voor overzicht en duidelijkheid zorgt;
  • Het derde en grootste voordeel van een schilderabonnement bij Peter Helling is dat u gegarandeerd bent van kwaliteit, terwijl u bezuinigt op onderhoud. Het schilderwerk van Peter Helling is namelijk van zodanig hoge kwaliteit, dat dit u een kostenbesparing op lange termijn oplevert. Waar andere bedrijven uw pand elke 3 tot 4 jaar ‘even’ komen schilderen, ontzorgt Peter Helling u op de lange termijn!

Overig schilderwerk

Ook wanneer u geen gebruik wilt maken van een schilderabonnement staan wij natuurlijk voor u klaar. Zo kunt u bij ons terecht voor binnen– en buitenschilderwerkglas zettenspuitwerk en wandafwerking.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Wilt u meer informatie over ons schilderabonnement in de regio van Alphen aan de Rijn of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan direct contact met ons op. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder.

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!