Schilder Leiden

Er zijn tal van schilders in Leiden te vinden, maar hebben ze ook allemaal ruim 30 jaar ervaring? En bieden ze garantie? Staan ze voor vakmanschap? Peter Helling is hét schildersbedrijf in Leiden dat bekend staat om vakmanschap, goede service en schappelijke tarieven. Wij richten ons op zowel particulieren als bedrijven. U kunt ons voor grote en kleine schilderklussen inschakelen. Regelmatig schilderen wij relatief kleine ruimtes van particulieren zoals woonkamers, keukens en badkamers. Maar ook voor het schilderen van de buitenkant van een compleet bedrijfspand zijn wij u graag van dienst. Hoe groot of klein het schilderwerk ook is, wij staan altijd garant voor hetzelfde vakmanschap en goede service.

De kwaliteitsschilder van Leiden

De kwaliteit van ons werk kenmerkt zich dus door ons vakmanschap en hoge service-niveau, maar ook door het gebruik van kwaliteitsverf en andere materialen. Als modern schildersbedrijf zijn wij ons bewust van onze verantwoordelijkheid als het gaat om het gebruik van milieuvriendelijke en duurzame materialen.

Diensten

U kunt schildersbedrijf Peter Helling inschakelen voor onder andere de volgende schilderwerkzaamheden:

Schilder Peter Helling actief in Leiden

Schildersbedrijf Peter Helling is gevestigd in Alphen aan den Rijn, zo’n 20 kilometer van Leiden. We werken dan ook voornamelijk in de omgeving van Alphen aan den Rijn en Leiden.

Wilt u meer weten over dé schilders van Leiden? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of het ontvangen van een offerte. Stuur een email naar info@peterhelling.nl of bel met 06 531 241 04.

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn!

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!