Bent u op zoek naar een schilder in Alphen aan den Rijn? Peter Helling helpt u graag! Peter Helling staat voor gedegen vakwerk en betrouwbaar advies. Wij kunnen u binnen– en buitenschilderwerk doen! Daarnaast kunt u bij ons terecht als particulier maar ook zeker als bedrijf. We hebben veel te bieden als schildersbedrijf en vertellen u daar graag over.

Soorten schilderwerk

Schilder Alphen aan den Rijn

U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten schilderwerk, groot en klein. Peter Helling biedt de volgende diensten aan:

  • Binnenschilderwerk: Onder binnenschilderwerk vallen de volgende punten: muren, kozijnen, plafonds en de trap. Wanneer we dit goed onderhouden blijft het hout van goede kwaliteit en verleng je daarmee de levensduur van het materiaal aanzienlijk;
  • Buitenschilderwerk: Hieronder valt het schilderen van kozijnen, deuren, gevelbetimmering, schuttingen en buitenmuren. Door het schilderwerk goed te onderhouden is uw huis/pand beschermt tegen het wisselvallige weer van Nederland en zal de levensduur aanzienlijk verlengen;
  • Spuitwerk: Het is mogelijk om de muren, plafonds en zelfs de vloeren te spuiten. Wanneer u het laat spuiten ziet het er veel strakker uit maar zorgt het ook voor een duurzaam resultaat;
  • Wandafwerkingen: Onder wandafwerkingen valt het plaatsen van glas, behangen, aanbrengen van een sierpleister of zelfs een muurschildering maken. Met een wandafwerking zorg je voor een persoonlijke touch aan uw ruimte.

Schilderabonnement

Een schilderabonnement bij Peter Helling houdt in dat we samen een meerjarig onderhoudsplan maken voor een vast maandbedrag. Het doel van het abonnement is dat uw woning of bedrijfspand er zo fraai mogelijk uit gaat zien. Wanneer u een schilderabonnement neemt weet u altijd wat u te wachten staat. Bij Peter Helling krijg je één aanspreekpunt, wat voor overzicht en duidelijkheid zorgt.

Meer informatie over Peter Helling?

Wilt u meer informatie over een schilder in Alphen aan den Rijn of over ons schilderabonnement? Neem dan zeker contact met ons op! We bespreken graag uw wensen en stellen vrijblijvend een offerte voor u op.

Neem voor een impressie ook eens een kijkje op onze Facebookpagina of LinkedInpagina

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!