Plafond schilderen na stucen

Het schilderen van uw plafond na het stucen is een verraderlijke klus. Het stucen van uw plafond geeft een fantastische uitstraling. Veel mensen zien echter op tegen het schilderen na het stucwerk. U krijgt te maken met korrels en oneffenheden wat de klus alleen maar moeilijker maakt. Peter Helling neemt deze klus graag bij u uit handen. Onze gespecialiseerde medewerkers hebben jarenlange ervaring en kunnen deze klus zonder problemen voor u uitvoeren. Bij ons staat kwaliteit altijd voorop en wij maken gebruik van de beste materialen. Uw binnenschilderwerk blijft op deze manier tot wel zeven jaar mooi.

Schilderwerk van hoge kwaliteit

Wanneer wij uw plafond schilderen na het stucen zijn er een aantal factoren waar wij rekening mee houden om de klus zo goed mogelijk uit te voeren. Uiteraard kunnen we pas beginnen met schilderen als het stucwerk volledig droog is. Als dit het geval is kunnen wij de verf secuur aanbrengen zodat er geen oneffenheden of zelfs schimmel ontstaat.

Door onze jarenlange ervaring in binnenschilderwerk bent u verzekerd van een streeploos en prachtig eindresultaat. Bovendien verhoogt vakkundig binnenschilderwerk de waarde van uw woning bij een eventuele verkoop.

Schilderabonnement van Peter Helling

Na het schilderen van uw plafond zou u kunnen kiezen voor een schilderabonnement bij Peter Helling. Schilderwerk moet goed onderhouden worden. Men vergeet dit echter vaak en is daardoor veel geld kwijt wanneer er groot onderhoud moet plaatsvinden. Een schilderabonnement van Peter Helling is een meerjarig onderhoudscontract voor een vast bedrag per maand.

Onderdeel van het onderhoudsplan is het her-schilderen van uw pand na een aantal jaar. Hierdoor wordt uw pand nogmaals onder handen genomen en wordt u langdurig ontzorgd. Een schilderabonnement is een uitstekende optie om de kwaliteit op de lange termijn te waarborgen en kosten te besparen.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over het schilderen van uw plafond na stucen, ons schilderabonnement of een van onze andere werkzaamheden als verbouwen, installeren, en allround kluswerk? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden om uw klus zo goed mogelijk te realiseren.

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn!

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!