Muur schilderen zonder strepen

Een muur schilderen zonder strepen. Voor veel schilders is dit de grootste uitdaging wanneer ze een schilderklus aannemen. Bij schilder- en klussenbedrijf Peter Helling hebben we voldoende ervaring in huis om schilderwerk op maat en van de hoogste kwaliteit af te leveren. Wanneer we bijvoorbeeld een muur willen schilderen zonder strepen zijn hier een aantal technieken geschikt voor. Deze technieken bezitten wij door onze jarenlange ervaring een reeds afgeronde klussen.

Over ons

Wij bieden u de zeven zekerheden van Peter Helling. Hiermee weet u voor de klus precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Onze zeven zekerheden luiden als volgt:

  1. Kwaliteit: U kunt vertrouwen op gediplomeerd vakmanschap;
  2. Heldere afspraken: U weet waar u aan toe bent;
  3. Duidelijke communicatie: Zowel voor als tijdens de uitvoering;
  4. Grip op de kosten: U houdt uw uitgaven onder controle;
  5. Service: Uw klachten worden serieus genomen;
  6. Betrouwbaarheid: U doet zaken met een professioneel bedrijf;
  7. Garantie: U sluit grote risico’s uit (zie ook Garantie).

Soorten schilderwerk

U kunt voor verschillende soorten schilderwerk bij ons terecht. Zowel voor binnen- als buitenschilderwerk staan wij voor u klaar. Ook maakt het niet uit hoe groot of klein de klus is, wij leveren de kwaliteit die u van ons gewend bent. Bij alle diensten die wij leveren staat kwaliteit namelijk voorop. Wij werken dan ook met de beste materialen. Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd door ervaren schilders. Tevens werken wij met duurzame en milieuvriendelijke materialen.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over een muur laten schilderen zonder strepen of over een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder en kijken samen met u naar de best mogelijke oplossing. Indien nodig komen wij eerst bij u langs om de te verrichten werkzaamheden te inventariseren.

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!