Muur egaliseren

Wilt u binnenkort uw muren voorzien van een nieuwe laag verf? Of wilt u graag een muur egaliseren? Dan helpt Peter Helling u graag! Wij hebben namelijk 35 jaar ervaring met het schilderen en renoveren van zowel kantoren als woningen!

Muren vlak maken

Wanneer u uw slaapkamer of kantoor wilt voorzien van een nieuwe laag verf of behang is het belangrijk om eerst te zorgen dat alle muren vlak zijn. Wanneer u dit niet doet ziet u namelijk niet alleen elke beschadiging op de muur terug, maar blijft behang of verf vaak ook minder goed zitten. Hierdoor moet u in de meeste gevallen het schilder of behangwerk binnen korte tijd weer over laten doen. Peter Helling helpt u dit graag voorkomen. Wij kunnen uw muur egaliseren en indien gewenst ook voorzien van een nieuwe verf- of behang laag!

Ervaren klusbedrijf

Als ervaren klusbedrijf en erkend Betere Schilder heeft Peter Helling niet alleen kennis van verbouwen, renoveren en het uitvoeren van diverse klussen maar kunnen wij ook de binnen- en buitenkant van uw woning of bedrijfspand volledig voorzien van een nieuwe verflaag. Wilt u bijvoorbeeld uw woonkamer een compleet nieuwe inrichting geven en daarbij ook direct de muur over laten schilderen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen namelijk niet alleen de muur egaliseren maar hem ook direct voorzien van de kleur die u wenst. En heeft u toevallig nog andere werkzaamheden die u uit wilt laten voeren zoals bijvoorbeeld het omhangen van uw C.V. ketel of het aanleggen van nieuwe vloerverwarming? Dan nemen wij dat direct voor u mee in de offerte!

Meer weten?

Wilt u graag uw muur egaliseren of voorzien van een nieuwe verflaag? Neem dan gerust contact met ons op via om een afspraak te maken! Benieuwd naar wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan een kijkje bij onze projecten!

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn!

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!