Kozijnen schilderen buiten

Wanneer u uw kozijnen buiten wilt laten schilderen bent u bij Peter Helling aan het juiste adres. Wij zijn een gespecialiseerd allround klus- en schilderbedrijf met meer dan 35 jaar ervaring. Het is belangrijk om uw schilderwerk buiten goed te onderhouden. Dit geeft niet alleen een mooie uitstraling, maar voorkomt ook houtrot en slijtage.

Het onderhouden van uw buitenschilderwerk geeft niet alleen een goede uitstraling, maar draagt ook bij aan het waardebehoud van uw huis.

Hoe gaan wij te werk?

Stellage bouwbedrijf Peter Helling

Kwaliteit staat bij ons ten alle tijden voorop. Onze gespecialiseerde schilders werken met de best beschikbare materialen en bewerkingen bij iedere klus. Zo ook bij het schilderen van uw kozijnen buiten. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van ons werk garanderen en de klant tevreden stellen.

Wij komen indien nodig graag bij u langs om een indicatie te maken van het te verrichten schilderwerk. Zo kunnen wij goed voorbereid aan de klus beginnen en weet u daarnaast ook precies waar u aan toe bent.

Schilderabbonement van Peter Helling

Bij Peter Helling heeft u ook de mogelijkheid om een schilderabonnement op maat af te sluiten. Een schilderabonnement is een meerjarig onderhoudsplan voor schilderwerk aan woningen of bedrijfspanden. Samen met u bepalen wij de schilderwerkzaamheden die wij voor u moeten uitvoeren. Deze werkzaamheden verpakken wij in een abonnement, waarvoor u maandelijks een bedrag betaalt. Op deze manier hoeft u zelf niet meer om te kijken naar schilderwerk en bespaart u geld op de lange termijn. Omdat uw schilderwerk regelmatig onderhouden wordt voorkomt u namelijk dat u later tegen achterstallig onderhoud aanloopt dat veel geld kost om te herstellen.

Meer informatie over kozijnen buiten schilderen

Wilt u meer informatie over het schilderen van uw kozijnen buiten of een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op! Wij kijken graag samen met u naar wat Peter Helling voor u kan betekenen.

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!