Klusjesman Alphen aan den Rijn

Klusjesman Alphen aan den Rijn

Bent u op zoek naar een klusjesman in Alphen aan den Rijn? Dan ben je bij Peter Helling aan het juiste adres! Wij hebben al ruim 35 jaar ervaring met het uitvoeren van verschillende klussen voor zowel particulieren als bedrijven!

Betrouwbare klusjesman in Alphen aan den Rijn

Peter Helling staat bekend om de goede service en kwaliteit. We maken alleen maar gebruik van de beste materialen en de nieuwste technieken. Wanneer je voor Peter Helling kiest bent u dus verzekerd van een betrouwbare service.

Diensten

Wilt u uw keuken verbouwen? Of wilt u uw huis laten schilderen? Bij schilder- en klusbedrijf Peter Helling kunt u terecht voor verschillende klussen! We bieden namelijk verschillende diensten aan. Met onze jarenlange ervaring in het vakgebied kunnen wij echt een totaalpakket bieden. Verschillende klussen zoals gas, water en elektra aanleggen is voor ons geen probleem. Zoals u ziet zijn wij thuis in verschillende diensten, wilt u hier meer over weten? Neem dan zeker contact op!

Verbouwen

Gaat u binnenkort uw bedrijfspand of huis verbouwen? Wilt u dit laten doen door een ervaren klusbedrijf? Dan kunt u zeker rekenen op het vakmanschap van Peter Helling. Wij kunnen een compleet nieuwe keuken voor u bouwen. Wilt u een nieuwe badkamer? Geen probleem! wij kunnen de volledige verbouwing voor u uit handen nemen. Omdat wij geen gebruik maken van onderaannemers heeft u altijd één aanspreekpunt!

Schilderwerk

Is uw huis toe aan een nieuwe laagje verf? Dit kunt u ook laten doen door Peter Helling. Wij kunnen het volledige schilderwerk buiten als binnen voor u overnemen. Ook wanneer u bijvoorbeeld het glas wilt laten vervangen kunt u bij ons terecht. Daarnaast is Peter Helling ook gespecialiseerd in wandafwerking en het spuiten van plafonds.

Installatie

Zoals u ziet is Peter Helling van alle markten thuis. Wilt u een nieuwe keuken laten plaatsen en installeren? Of wilt u nieuwe zonwering of rolgordijnen kopen? Ook dit kunnen we voor u installeren. Heeft u nog andere klussen die u wil uitbesteden? Neem dan zeker contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden!

Meer informatie over klusjesman in Alphen aan den rijn

Wilt u meer weten over wat wij als klusjesman in Alphen aan den Rijn voor u kunnen betekenen? Neem dan zeker contact met ons op! We zijn bereikbaar op 06 531 241 04 of stuur een e-mail naar info@peterhelling.nl. Wij helpen u graag!

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn!

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!