Klusbedrijf in Leiden

Op zoek naar een goed klusbedrijf in Leiden? Peter Helling heeft ruim 35 jaar ervaring met het schilderen en uitvoeren van verschillende klussen voor zowel particulieren als bedrijven!

Betrouwbare service

Bij Peter Helling staat een goede service en kwaliteit voorop. Daarom wordt er alleen gebruik gemaakt van de beste materialen en de nieuwste technieken. Door te kiezen voor Peter Helling bent u dus verzekerd van betrouwbare service.

Verschillende diensten

Wilt u uw pand laten schilderen? Of wilt u graag een nieuwe badkamer? Bij schilder en klussenbedrijf Peter Helling kan het allemaal! Wij kunnen namelijk verschillende diensten aan u leveren. Van het verbouwen van uw woning tot het schilderen en zelfs installeren van een keuken. Door de jarenlange ervaring van Peter Helling kunnen wij u een echt totaalpakket aanbieden. Zelfs verschillende klusjes zoals het aanleggen van gas, water en elektra is voor ons geen probleem.

Verbouwen door een klusbedrijf in Leiden

Ook wanneer u binnenkort uw huis of bedrijfspand wil laten verbouwen door een klusbedrijf in Leiden kunt u rekenen op Peter Helling. Door onze jarenlange ervaring en brede dienstverlening kunnen wij u volledig tot dienst zijn. Wij kunnen bijvoorbeeld een compleet nieuwe keuken voor u bouwen. Wilt u een nieuwe badkamer? Ook dat kunnen wij voor u regelen. Door onze brede oriëntatie kunnen wij bovendien de gehele bouw aan u opleveren zonder gebruik te hoeven maken van onderaannemers. Zo heeft u te allen tijde één aanspreekpunt.

Schilderen

Zijn de kozijnen van uw huis wel toe aan een nieuwe laag verf? Ook dat kunt u uit laten voeren door Peter Helling! Wij kunnen zowel de binnenkant als buitenkant van uw pand compleet voor u schilderen. Ook wanneer u glas wilt laten vervangen of plaatsen kunt u bij ons terecht. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het aanbrengen van wandafwerking en het spuiten van plafonds.

Installeren

Bij Peter Helling zijn we van alle markten thuis. Zo kunt u ons ook bellen als u een nieuwe keuken wilt laten plaatsen en installeren. Wilt u nieuwe zonwering of rolgordijnen kopen? Ook dat kunnen wij voor u komen monteren. Heeft u nog andere klussen die u door tijdgebrek heeft moeten laten liggen? Wij komen u graag helpen! Lees hier meer over de complete service van Peter Helling.

Meer informatie

Wilt u graag meer weten over wat wij als klusbedrijf in Leiden voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! U kunt ons bellen op 06 531 241 04 of een mail sturen naar info@peterhelling.nl. Wij staan u graag te woord!

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn!

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!