Klusbedrijf in Bodegraven

Als u op zoek bent naar een allround klusbedrijf in Bodegraven zoek dan niet verder! Peter Helling heeft ruim 35 jaar ervaring als schilder- en klusbedrijf en biedt een breed palet aan diensten. Denk onder andere aan:

Wij bieden een hoge kwaliteit en betrouwbare service. Wij geven u vakkundig advies en garantie. Ook heeft u bij ons één aanspreekpunt voor al uw klussen. Neem contact met ons op indien u interesse heeft in onze diensten.

Schilderen door klusbedrijf in Bodegraven

Wij bieden zowel binnen- als buitenschilderwerk aan van topkwaliteit. Wij leveren uitsluitend vakwerk en betrouwbaar advies. De verschillende soorten schilderwerken die wij leveren zijn:

Verbouwen door Peter Helling

Peter Helling neemt zowel kleine als grote verbouwingen voor u uit handen. Wij verzorgen te allen tijde het gehele traject voor u op vakkundige wijze. Zo bespaart u tijd en geld en heeft u één aanspreekpunt. Zo kunnen wij bijvoorbeeld het volgende betekenen voor u:

  • Verbouwen en renoveren van uw huis;
  • Totaal renovatie van uw huis;
  • Het verbouwen van uw badkamer;
  • Uw keuken kunnen wij renoveren.

Installeren van keuken, badkamer of een nieuw toilet in uw huis

Tot slot zijn wij zeer vakkundig in het installeren van keukens, badkamers of bijvoorbeeld een nieuw toilet. Wij kunnen alles voor u installeren, dus zoek niet verder! Daarnaast zijn wij een VLOK-erkend klussenbedrijf met jarenlange ervaring. Wij kunnen apparatuur, gas, water, elektra etc. voor u installeren.

Interesse in een allround klusbedrijf in Bodegraven? 

Als u geïnteresseerd bent in een klusbedrijf in Bodegraven neem dan contact met ons op middels het contactformulier. Wij komen dan spoedig bij u terug.

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!