Klusbedrijf Alphen aan de Rijn

Klusbedrijf Peter Helling is het perfecte adres wanneer u op zoek bent naar een klusbedrijf in Alphen aan de Rijn. Wij hebben bijna 40 jaar ervaring in verschillende soorten kluswerken en staan voor maatwerk en kwaliteit. Door onze ervaring kunt u voor alle soorten opdrachten bij ons terecht. Van grote tot kleine opdrachten, wij maken het mogelijk. Daarnaast komen wij door het gebruik van milieubewuste, duurzame producten in combinatie met het gebruik van de nieuwste technieken tot de beste resultaten.

Voor al uw kluswerk

Bij ons klusbedrijf in Alphen aan de Rijn zijn wij breed georiënteerd en kunnen wij u een totaalpakket aanbieden. Naast de allround klus werkzaamheden zijn wij ook beschikbaar voor schilderwerk, kleine verbouwingen en afwerkingen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de renovatie van uw slaapkamer of badkamer. Wij kunnen deze werkzaamheden goed combineren met kluswerk. Dus wanneer u naast kluswerk ook nog wensen heeft voor een kleine verbouwing of afwerking kunt u bij ons klusbedrijf in Alphen aan de Rijn terecht!

De 7 zekerheden van Peter Helling

Door onze jarenlange ervaring met kluswerk hebben wij de 7 zekerheden opgesteld. U kunt uitgaan van deze 7 zekerheden wanneer u uw kluswerk aan ons uitbesteedt:

  1. Kwaliteit: u kunt vertrouwen op gediplomeerd vakmanschap;
  2. Heldere afspraken: u weet waar u aan toe bent;
  3. Duidelijke communicatie: zowel voor als tijdens de uitvoering;
  4. Grip op de kosten: u houdt uw uitgaven onder controle;
  5. Service: uw klachten worden serieus genomen;
  6. Betrouwbaarheid: u doet zaken met een professioneel bedrijf;
  7. Garantie: u sluit grote risico’s uit.

Door deze 7 zekerheden weet u wat u van ons kunt verwachten. Wij staan open voor al uw wensen en zullen samen met u de mogelijkheden bekijken. Zo hebben we samen een duidelijk overzicht en kunnen er geen misverstanden ontstaan.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord en kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!