Keukenrenovatie Leiden

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbaar bedrijf voor een keukenrenovatie in omgeving Leiden? Dan bent u bij Peter Helling aan het juiste adres! Met meer dan 40 jaar ervaring in verschillende verbouwingsklussen staan wij altijd op een professionele manier voor u klaar. U kunt bij ons rekenen op vakkundig advies en uitgebreide garantie bij iedere klus. Het team van Peter Helling zorgt altijd voor een uitstekend geïnstalleerde en mooi afgewerkte keuken.

Onze werkwijze

Uw keukenrenovatie in Leiden en omstreken is een klus die vakkundig uitgevoerd dient te worden, zodat u uiteraard nog jaren plezier heeft van uw ‘nieuwe’ keuken. Peter Helling neemt graag het gehele project voor u uit handen, van het aanleggen van de elektra tot het eventuele spuitwerk. Met onze ervaring leveren wij uw keuken altijd geheel gebruiksklaar op. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat er een open en transparante communicatie is, zodat u tijdens de verbouwing één duidelijk aanspreekpunt heeft.

Overige diensten van Peter Helling

Naast het realiseren van uw keukenrenovatie staat Peter Helling in omgeving Leiden met nog meer diensten voor u klaar! Peter Helling is hét allround schilder- en klusbedrijf in Alphen aan de Rijn en omstreken waarbij kwaliteit altijd voorop staat tijdens het schilderen, verbouwen en installeren. Wat betreft schilderklussen bent u bij ons aan het juiste adres voor onder andere binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, spuitwerk en wandafwerking. Ook kunt u bij ons terecht voor het verbouwen van uw badkamer of het plaatsen en leveren van zonwering en horren!

Interesse in een keukenrenovatie in de omgeving Leiden?

Bent u geïnteresseerd in het laten doen van uw keukenrenovatie in Leiden of omstreken? Of wilt u meer informatie over één van de andere diensten van Peter Helling? Neem gerust contact met ons op, en wij voorzien u zo spoedig mogelijk van een antwoord!

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn!

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!